Filters

Cortina stadsfietsen

Cortina is een hoogstaand merk dat bekend staat om zijn breed scala aan stadsfietsen. Het Nederlandse merk, heeft zich sinds de oprichting gevestigd als een toonaangevende fabrikant van fietsen en dan voornamelijk van stadsfietsen.

Cortina elektrische fietsen

Toe aan een stapje hoger? Bekijk dan ook eens ons assortiment met Cortina elektrische fietsen. Een elektrische fiets brengt jaren aan rijplezier met zich mee. Elektrische fietsen maken korte metten met stevige wind en hoge heuvels. Wij hebben altijd een passend model voor iedereen.

16 producten
7 versnellingTerugtrapremLED verlichting op batterij
 739,00-
3 versnellingTerugtrapremLED verlichting op batterij
 739,00-
7 versnelling TerugtrapremLED verlichting op batterij
 829,00-
7 versnellingTerugtrapremLED verlichting op batterij
 829,00-
7 versnellingenRollerbrakesNaafdynamo
 929,00-

Cortina Blau Dames

 1.149,00-
7 versnellingenRollerbrakesNaafdynamo
 1.149,00-
7 VersnellingenRollerbrakesNaafdynamo
 999,00-
+
3 VersnellingenTerugtrapremBatterijverlichting
 579,00-
1 versnellingTerugtrapremLED verlichting op batterijen
 569,00-
7 VersnellingenRollerbrakesNaafdynamo
 829,00-
7 VersnellingenRollerbrakesNaafdynamo
 999,00-
8 versnellingenHydraulische schijfremmenNaafdynamo
 1.199,00-
16 producten

De unieke designs van Cortina

Een opvallend kenmerk van Cortina fietsen is hun aandacht voor design. Ze zijn beschikbaar in verschillende modellen en kleuren, en veel van hun ontwerpen hebben een vintage uitstraling, wat bijdraagt aan hun populariteit onder een breed scala aan fietsers. Van de klassieke zwarte fiets tot modellen in heldere en levendige kleuren, er is een Cortina fiets voor elke stijl en voorkeur.

De multifunctionele ontwerpen van de Cortina stadsfietsen

Wat betreft functionaliteit, zijn Cortina fietsen ontworpen met het oog op praktische overwegingen. Veel modellen hebben bagagerekken, zowel aan de voor- als achterzijde, ideaal voor boodschappen doen of voor woon-werkverkeer. Sommige modellen hebben zelfs geïntegreerde verlichting en sloten, wat de veiligheid en het gemak voor de gebruiker verhoogt. 

Cortina stadsfietsen zijn puur kwaliteit

Cortina stadsfietsen zijn duurzaam en ontworpen om lang mee te gaan, en ze worden vaak geprezen om hun hoge kwaliteit. Ze zijn ook redelijk geprijsd, wat bijdraagt aan hun populariteit. Voor veel mensen in Nederland en daarbuiten is een Cortina fiets niet zomaar een vervoermiddel, maar een essentieel onderdeel van hun dagelijks leven.

Test jouw favoriete Cortina stadsfiets bij Bike Totaal

Enthousiast geworden van een Cortina stadsfiets? Kom langs jouw Bike Totaal winkel voor een gratis én vrijblijvende proefrit. De specialist beantwoordt al je vragen en adviseert je welke fiets het beste bij jou past. Al overtuigd? Bestel je nieuwe fiets eenvoudig online! Haal ‘m gratis op in de winkel bij jou in de buurt, of laat ‘m gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk. Welke optie je ook kiest, we maken je nieuwe aanwinst altijd 100% rijklaar zodat jij gelijk kunt opstappen. En heb je onderhoud nodig? Met meer dan 140 winkels in heel Nederland is service en onderhoud aan jouw fiets nooit te ver weg.