Filters

Dames stadsfietsen

Stadsfietsen, ook bekend als stadscruisers, zijn speciaal ontworpen om dagelijkse pendelritten en korte afstanden in de stedelijke omgeving te vereenvoudigen. Bij de ontwikkeling van de stadsfietsen voor vrouwen is er speciale aandacht besteed aan comfort, veiligheid en stijl.

 

Elektrische damesfietsen

Toe aan een stapje hoger? Bekijk dan ook eens ons assortiment met elektrische damesfietsen. Een elektrische fiets brengt jaren aan rijplezier met zich mee. Elektrische fietsen maken korte metten met stevige wind en hoge heuvels. Wij hebben altijd een passend model voor iedereen.

38 producten
8 versnellingenHydraulische schijfremmenNaafdynamo
 1.299,00-
7 versnellingenRollerbrakesNaafdynamo
 799,00-
3 versnellingenNaafremNaafdynamo
 849,00-
7 versnellingenHydraulische schijfremmenNaafdynamo
 1.099,00-
3 VersnellingenNaafrem + terugtrapremLED verlichting op batterij
 799,00-
7 versnellingenNaafremmenNaafdynamo
 949,00-
7 versnellingenRollerbrakesLED verlichting op batterij
 1.000,00-
7 versnellingenRollerbrakesLed verlichting
 849,00-
8 VersnellingenHydraulische schijfremmenNaafdynamo
 1.299,00-
7 versnellingenRollerbrakesLED verlichting op batterij
 966,00-
3 versnellingenTerugtrapremLED verlichting op batterij
 903,00-
7 versnellingenRollerbrakesLED verlichting op batterij
 973,00-
38 producten

Ideaal ontwerp voor vrouwen

Het ontwerp van de stadsfietsen voor vrouwen is vaak elegant en functioneel. Ze hebben meestal een lage, doorgaande frameconstructie, waardoor het op- en afstappen gemakkelijk en veilig is, zelfs in formele kleding of rokken. De frames zijn vaak gemaakt van lichtgewicht materialen zoals aluminium, wat de fietsen gemakkelijker te manoeuvreren en te dragen maakt, bijvoorbeeld bij het oversteken van trappen of het nemen van openbaar vervoer.

Comfort is een ander belangrijk aspect van deze fietsen. Ze zijn meestal uitgerust met een breed, goed gevuld zadel en een rechtopstaande zitpositie om rug- en nekpijn te minimaliseren. De handgrepen zijn ook ergonomisch ontworpen voor een ontspannen grip.

Dames stadsfietsen zijn overal op voorbereid

De stadsfietsen voor vrouwen zijn meestal uitgerust met meerdere versnellingen om verschillende stadslandschappen aan te kunnen, van platte straten tot heuvelachtige gebieden. Bovendien zijn ze vaak voorzien van spatborden en kettingkasten om te voorkomen dat kleding vuil wordt, evenals bagagerekken en manden voor het vervoeren van boodschappen of andere items.

Veiligheid boven alles

Veiligheid is een andere topprioriteit voor stadsfietsen. Ze zijn uitgerust met reflectoren en vaak ook met geïntegreerde verlichting voor betere zichtbaarheid in het donker. De remmen zijn van hoge kwaliteit en ontworpen voor snelle reactietijden, en sommige modellen hebben ook een terugtrapremfunctie.

Mooi Design

Daarnaast komen stadsfietsen voor vrouwen in een reeks aantrekkelijke kleuren en stijlen, en kunnen ze verder worden gepersonaliseerd met accessoires zoals belletjes, stickers en zadeltassen.
 

Test jouw favoriete dames stadsfiets bij Bike Totaal

Enthousiast geworden van een dames stadsfiets? Kom langs jouw Bike Totaal winkel voor een gratis én vrijblijvende proefrit. De specialist beantwoordt al je vragen en adviseert je welke fiets het beste bij jou past. Al overtuigd? Bestel je nieuwe fiets eenvoudig online! Haal ‘m gratis op in de winkel bij jou in de buurt, of laat ‘m gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk. Welke optie je ook kiest, we maken je nieuwe aanwinst altijd 100% rijklaar zodat jij gelijk kunt opstappen. En heb je onderhoud nodig? Met meer dan 140 winkels in heel Nederland is service en onderhoud aan jouw fiets nooit te ver weg.