Filters

Heren stadsfietsen

Stadsfietsen voor heren combineren comfort, praktisch gemak en stijl. Ze zijn ontworpen om aan de specifieke eisen van stedelijk rijden te voldoen. Of je nu door drukke straten fietst op weg naar je werk, boodschappen doet of geniet van een rustige rit in het weekend, de stadsfiets is een betrouwbare keuze.
 

Elektrische herenfietsen

Toe aan een stapje hoger? Bekijk dan ook eens ons assortiment met elektrische herenfietsen. Een elektrische fiets brengt jaren aan rijplezier met zich mee. Elektrische fietsen maken korte metten met stevige wind en hoge heuvels. Wij hebben altijd een passend model voor iedereen.

36 producten
7 versnellingTerugtrapremLED verlichting op batterij
 739,00-
7 versnellingTerugtrapremLED verlichting op batterij
 829,00-
7 versnellingenHydraulische schijfremmenNaafdynamo
 1.099,00-
7 versnellingenNaafremmenNaafdynamo
 849,00-
8 versnellingenHydraulische schijfremmenNaafdynamo
 1.299,00-
7 versnellingenRollerbrakesNaafdynamo
 929,00-
3 versnellingenTerugtrapremLED verlichting op batterij
 899,00-
7 versnellingenHydraulische schijfremmenGeïntegreerde verlichting
 899,00-
8 VersnellingenHydraulische schijfremmenNaafdynamo
 1.299,00-
7 versnellingenRollerbrakesLED verlichting op batterij
 963,00-
7 versnellingenHydraulische schijfremmenNaafdynamo
 1.249,00-
7 versnellingenHydraulische schijfremmenNaafdynamo
 999,00-
36 producten

Wat kenmerkt een heren stadfiets?

Stadsfietsen voor heren worden gekenmerkt door hun robuuste bouw en de hoge framebuis. Het frame is meestal gemaakt van duurzaam staal of lichtgewicht aluminium, ontworpen om de hobbels en schokken van stadsritten te weerstaan. De zithouding op deze fietsen is meestal rechtop, wat zorgt voor comfort en een goed overzicht in het verkeer.

Alleen maar de beste voorzieningen 

Stadsfietsen zijn uitgerust met essentiële kenmerken voor dagelijks gebruik in de stad. Dit omvat spatborden om je te beschermen tegen opspattend water en modder, een kettingkast om te voorkomen dat je broek vuil wordt, en een bagagedrager voor het vervoeren van boodschappen of andere spullen. Veel modellen hebben ook geïntegreerde verlichting voor veilig rijden in het donker.

Altijd de juiste versnellingen op je heren stadsfiets

Wat betreft versnellingen, bieden stadsfietsen meestal een breed bereik om verschillende stedelijke terreinen aan te kunnen, van vlakke wegen tot steile heuvels. De versnellingen zijn vaak ingebouwd in de naaf van het achterwiel, wat zorgt voor minimaal onderhoud.

Kom makkelijk in elke situatie tot stilstand

De remmen op stadsfietsen zijn meestal ofwel velgremmen, die werken door druk uit te oefenen op de velg van het wiel, ofwel schijfremmen, die werken door druk uit te oefenen op een remschijf bevestigd aan het wiel. Schijfremmen zijn bijzonder effectief in natte omstandigheden, wat een voordeel kan zijn in een stadsomgeving.

Voor iedereen de beste heren stadsfiets

Stadsfietsen voor heren zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. Sommige hebben een klassiek design met retro invloeden, terwijl andere een meer moderne en minimalistische uitstraling hebben. Ongeacht de stijl, zorgt de diversiteit van de stadsfietsen ervoor dat er voor elke man een perfecte match is.

Duurzame heren stadsfietsen

stadsfietsen voor heren zijn niet alleen functioneel, maar dragen ook bij aan een duurzamere levensstijl. Ze bieden een milieuvriendelijk alternatief voor auto's, helpen de luchtkwaliteit in steden te verbeteren en bevorderen lichamelijke activiteit. Daarom zijn ze een uitstekende keuze voor elke man die op zoek is naar een efficiënte en plezierige manier om zich in de stad te verplaatsen.

Test jouw favoriete heren stadsfiets bij Bike Totaal

Enthousiast geworden van een heren stadsfiets? Kom langs jouw Bike Totaal winkel voor een gratis én vrijblijvende proefrit. De specialist beantwoordt al je vragen en adviseert je welke fiets het beste bij jou past. Al overtuigd? Bestel je nieuwe fiets eenvoudig online! Haal ‘m gratis op in de winkel bij jou in de buurt, of laat ‘m gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk. Welke optie je ook kiest, we maken je nieuwe aanwinst altijd 100% rijklaar zodat jij gelijk kunt opstappen. En heb je onderhoud nodig? Met meer dan 140 winkels in heel Nederland is service en onderhoud aan jouw fiets nooit te ver weg.