Bike Totaal Weijenborg Over ons

Bike Totaal Weijenborg

 
Klik hier voor alle openingstijden
Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop!

Wie zijn wij?

Het team van Bike Totaal Weijenborg bestaat momenteel uit 3 fulltime medewerkers Martin, Edward en Edwin en 2 medewerkers in het weekend; Tim en Sander.

Martin
Martin is eigenaar van Bike Totaal Weijenborg in Borne en daarmee de derde generatie als fietsenmaker binnen de familie Weijenborg. In de fietsenzaak van zijn vader in Delden heeft hij de nodige kennis opgedaan en is in 1984 voor zichzelf begonnen met deze fietsenzaak in Borne. Dit betekent dat Bike Totaal Weijenborg al meer dan 34 jaar een begrip is in Borne en omgeving.

Edward
Al sinds 1998 actief als monteur/ verkoper in het fietsenvak, en alweer een jaar bij ons in dienst. Als allround monteur kent hij alle ins en outs van vrijwel alle fietsen. Doelgericht en klantvriendelijk.

Edwin
Edwin heeft al een lange geschiedenis bij Bike Totaal Weijenborg. Hij werkte in zijn jonge jaren al bij Weijenborg in Delden. Met de opening van de Weijenborg in Borne in 1984 is Edwin meeverhuist. Na ongeveer 15 jaar bij Gazelle te hebben gewerkt als Quality engineer en milieu, en diverse andere functies bij diverse bedrijven is Edwin sinds januari 2019 weer terug bij Bike Totaal Weijenborg.

Tim
Onze vrolijke zaterdag- en vakantiehulp. Zorgt voor het rijklaar maken van nieuwe en gebruikte fietsen.

Graag tot ziens in onze winkel.