Bike Totaal van Oudenaarden Van Raam

Bike Totaal van Oudenaarden

 
Klik hier voor alle openingstijden
Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop!

Van Raam - fabrikant van aangepaste fietsen

Bij Van Raam geloven ze dat als mensen langer mobiel en zelfstandig zijn, ze zich gelukkiger voelen. Het motto is dan ook: iedereen kan (zelfstandig) fietsen!

Daarom bieden ze duurzame en eigentijdse mobiliteit aan mensen met een beperking en mensen die niet op een reguliere tweewielfiets kunnen fietsen. Met een Van Raam fiets ervaar je zelfstandigheid en vrijheid.

Van Raam is fabrikant van aangepaste fietsen en is gespecialiseerd in het fabriceren van driewielfietsen, de scootmobielfiets, lage instapfietsen, de loophulp, duofietsen, tandems, rolstoelfietsen en transportfietsen.

Ophaalservice en thuisbezorging van speciale fietsen

Ook na het kiezen van je speciale fiets staan we je graag bij. Neem je jouw fiets direct mee of laat je hem liever bij jou thuisbezorgen? Als er iets vervangen of gerepareerd moet worden, kun je zelfs gebruik maken van onze ophaalservice. Vraag dus vooral naar de mogelijkheden!


Goed om te weten:

  • De thuisbezorging van je nieuwe fiets is gratis binnen de regio. Buiten de regio worden er kosten in rekening gebracht.

  • Onze haal- en brengservice bij camaliteiten is binnen een straal van 15 kilometer ook gratis. Als de afstand groter is, zijn er kosten aan verbonden.