Bike Totaal Paul van Korven Over ons

Bike Totaal Paul van Korven

 
Klik hier voor alle openingstijden
Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop!

Wie zijn wij?

Paul van Korven
In 1988 nam Paul samen met zijn vrouw de zaak over van zijn schoonouders. Sindsdien is hij elke dag in de winkel en werkplaats te vinden. Zijn dagen zijn heel divers en hij is vooral bezig met de klanten in de zaak. Wanneer hij vrij is sleutelt hij graag aan bromfietsen en motoren. Daarnaast gaat hij graag zelf een stukje fietsen. Hij is trots op zijn zaak en prijst de goede sfeer onder het personeel.

Annelies van Korven
Annelies gaat elke dag met plezier naar haar werk. Het is zo gevarieerd dat het nooit verveeld.. Ze gaat graag met klanten in gesprek en helpt met het zoeken naar een fiets die écht bij iemand past. Een klant gaat dan ook nooit zonder tevreden gevoel de deur uit. In haar vrije tijd gaat Annelies graag een stukje fietsen op haar e-bike.

Liselotte van Korven
Dochter Liselotte wordt ook wel ‘de ICT’er van de zaak‘ genoemd. Ze beantwoordt de binnengekomen mailtjes, onderhoudt de Facebookpagina. Ze staat dagelijks in de winkel en houd van de leuke gesprekken die ze met klanten kan voeren. Daarnaast zorgt ze dat de winkel up-to-date blijft en gaat ze mee inkopen. En die leuke etalage van de fietsenwinkel? Ook dat is het werk van Liselotte.

Sjoerd
Van oude fietsen tot de nieuwste e-bikes, Sjoerd werkt met plezier aan alle soorten fietsen. Hij heeft de opleiding fietstechnicus gedaan en staat sinds 2016 in de werkplaats, hier is hij met van alles bezig. Hij lost de lastigste problemen op en hij vind het altijd gezellig om te werken met zijn collega’s. Sjoerd denkt ook graag met de klanten mee en hij geeft advies om het beste resultaat te bereiken. Kortom: tevreden klanten geven hem waardering in het werk!

Rob
Rob heeft de opleiding fietstechnicus gedaan en is sinds 2017 in de werkplaats van Bike Totaal Paul van Korven te vinden. Hier is hij dagelijks bezig met de reparaties en hij helpt de klanten. Problemen oplossen is voor Rob geen enkel probleem; van een slag in een wiel tot een onbekende storing in een e-bike, hij lost graag alles op. Frames ombouwen, een motor vervangen of storingen zoeken doet hij het allerliefst. De variatie in zijn werk maakt het zo leuk.

Blazej
Ervaring opdoen bij een fietsenmaker in Nederland om uiteindelijk in Polen een eigen fietsenwinkel te beginnen, dat is de droom van Blazej. Sinds 2012 staat hij in de werkplaats van Bike Totaal Paul van Korven. Zijn specialisme ligt bij de nieuwste fietsen.

Łukasz
Łukasz is sinds 2019 dagelijks in de werkplaats van Bike Totaal Paul van Korven te vinden. Hier is hij vooral bezig met het opknappen van tweedehands fietsen, maar hij helpt ook mee met de reparaties. Hij vind het leuk om aan fietsen te sleutelen en hij heeft plezier in zijn werk.

Dylan
Sinds 2019 staat Dylan elke zaterdag in de werkplaats en helpt hij mee in de winkel. Hij is vooral bezig met de reparaties van banden, het opknappen van fietsen en het helpen van klanten. Blije klanten en een gezellige sfeer met zijn collega’s zorgen ervoor dat Dylan erg veel plezier in zijn werk heeft. In zijn vrije tijd gaat hij graag mountainbiken of een eindje fietsen op zijn racefiets. Daarnaast sleutelt hij ook graag aan zijn eigen fietsen.

Jens
Jens werkt sinds 2020 in de winkel van Bike Totaal Paul van Korven. Hij is vooral bezig met het helpen van klanten in de winkel en in de werkplaats. Hij geeft advies bij het kiezen van producten en hij kan je zo de weg wijzen als je iets zoekt.

Joep
Joep is sinds 2020 te vinden in de werkplaats, hier is hij met van alles bezig. Hij knapt tweedehands fietsen op en hij helpt met de reparaties mee, ook helpt Joep de klanten mee als ze hun fiets komen ophalen.