Bike Totaal Paul van Korven Deze winkel

Bike Totaal Paul van Korven

 
Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop!
Bike Totaal Paul van Korven

Bike Totaal Paul van Korven

Tilburgseweg 68
5051 AJ GOIRLE
2335 beoordelingen 9.1 - zeer goed

Fietsenwinkel Goirle

Bike Totaal Paul van Korven is dé fietsenwinkel in Goirle. Onze medewerkers hebben stuk voor stuk een passie voor fietsen. We helpen je graag met deskundig advies en vakmanschap. Je bent van harte welkom voor (elektrische) fietsen, stadsfietsen en transportfietsen. Ook voor tweedehands fietsen.

Midden in het centrum van Goirle aan de Tilburgseweg 68 vind je nu dé fietsspecialist. Fietsen is anno nu ‘cultuur’ geworden en de keuze is immens. Verstand hebben van de nieuwste technologische ontwikkelingen, vakmanschap, service en klantvriendelijkheid vormen dan ook de pijlers van het bedrijf. Van Korven is aangesloten bij Bike Totaal waardoor een nog betere service verleend kan worden. Wij nemen de tijd voor jou, zorgen dat je het beste advies krijgt en de fiets die bij jou past. Een proefrit maken hoort daarbij. Iedere klant moet met een tevreden gevoel naar buiten gaan. Pas dan zijn ook wij tevreden. Niet voor niets hebben wij, van alle 150 Bike Totaal winkels in Nederland, het hoogste gemiddelde cijfer behaald bij de verkiezing Beste Winkelketen 2021. We hebben 197 stemmen ontvangen. Vooral op het gebied van behulpzaamheid en uitstraling maken wij het verschil.

Openingstijden
maandag
Gesloten
dinsdag
09:00-18:00
woensdag
09:00-18:00
donderdag
09:00-18:00
vrijdag
09:00-20:00
zaterdag
09:00-17:00
zondag
Gesloten

Zoek je een elektrische fiets?

Bij Bike Totaal Paul van Korven helpen we je graag met het vinden van de perfecte elektrische fiets. We hebben een grote collectie elektrische fietsen. Daardoor kan het ook lastig zijn om een beslissing te maken. Dat snappen we maar al te goed. Daarom voorzien we je van het beste advies en kan je een proefrit maken. Zo kan je bijvoorbeeld een proefrit maken op een elektrische fiets met middenmotor. Zo ga jij met een gerust gevoel de deur uit. Wat daarbij ook helpt: bij vrijwel alle elektrische fietsen kan je kiezen uit het 5 jaar garantiepakket. Wil je onze collectie bekijken? Dit zijn onze topmerken:

De perfecte fiets voor jou

Wij van Bike Totaal Paul van Korven staan voor jou klaar. Wij geven je graag het advies dat je nodig hebt om de beste keuze te maken. We hebben verschillende soorten fietsen van bekende A-merken. Er zit gegarandeerd een fiets tussen die aan al jouw wensen voldoet. Bij aankoop van elke nieuwe fiets ontvang je van ons een Fietspaspoort. Zo heb je alle gegevens bij de hand. Nieuwsgierig naar ons aanbod? Bekijk dan een van onze topmerken:

Je bent welkom in onze showroom

Het is belangrijk om eerst een proefrit te maken voordat je een fiets koopt. Een fiets moet namelijk zowel mooi als comfortabel zijn. Er is geen betere plek om dit te testen dan bij onze winkel. We horen graag jouw wensen en gaan samen met je op zoek naar een fiets die bij jou past. We kijken bijvoorbeeld naar de framemaat die je nodig hebt en adviseren je over het juiste zadel. Wij zijn pas blij als jij dat ook bent.

Tweedehands fiets kopen?

Op zoek naar een tweedehands fiets? Je bent van harte welkom! Wij hebben een uitgebreid assortiment aan tweedehands fietsen van A-merken. Uiteraard zijn deze tweedehands fietsen goed gecontroleerd, zodat jij er veilig op wegfietst. Wel zo veilig. Heb je toch nog vragen? Geen probleem. Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Fietsreparatie, onderhoud en service

Is het tijd voor onderhoud? Of ben je op zoek naar iemand die jouw fiets kan repareren? Bij Bike Totaal Paul van Korven staan we voor je klaar. De specialisten van onze werkplaats brengen je fiets weer in topstaat. Heb je een Bike Totaal Fietspaspoort? Dan nemen wij contact met je op als het weer tijd is voor een onderhoudsbeurt. Zo is jouw fiets altijd klaar voor een rit. 

Fietslease
Service & Onderhoudspakket
Fiets inruilen
Leenfiets
Fietsreparatie
Fietsverzekering
Zadelmeting
Bekijk meer