Bike Totaal Leensvaart

Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop! Je kunt bij ons terecht voor Batavus, Cube, Dutch ID, Flyer, Gazelle, Koga, Roetz, Sparta, Riese & Müller en Stromer.

Adresgegevens

Polyanderweg 12 3218 XT HEENVLIET
Plan je route

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
08:30 - 16:00
Zondag
Gesloten
Tip:
Als je deze winkel favoriet maakt, laat de website het aanbod zien van deze winkel!
Services:
Zadelmeting
Fietsmeting
Fietsverzekering
Fietsreparatie
Leenfiets
Fiets inruilen
Service & Onderhoudspakket
Fietsverhuur
Haal- en Brengservice
Fietslease
Toon meer services

Stromer kopen in Heenvliet? Kom langs onze winkel!

Een Stromer speed pedelec is de perfecte oplossing voor woon-werkverkeer. Je hebt geen last meer van lange files of vervelende vertragingen met het openbaar vervoer, maar fietst zonder problemen (met hulp van de elektrische ondersteuning) 40-45km/pu naar huis of werk. Daarnaast is een Stromer speed pedelec, in vergelijking met een auto, een stuk beter voor het milieu en heb je geen gedoe met het vinden van een parkeerplek. Ook ben je zelf een stuk gezonder bezig door te fietsen tijdens je woon-werkuren! Alleen maar voordelen aan zo'n speed pedelec dus.

Zwitserse technologie van Stromer

Al sinds de oprichting 10 jaar geleden richt Stromer zich op het ontwikkelen van speed pedelecs. Hierbij houden ze rekening met het stadsverkeer én de gebruiker. De speed pedelecs, die ze ontwerpen in het speciale lab in het Zwitserse Bernt, zijn bijvoorbeeld wendbaar, hebben geïntegreerde kabels en volledige connectiviteit.

Stromer speed pedelec testen in Heenvliet

Bij onze fietsenwinkel in Heenvliet kan je de diverse Stromer speed pedelecs zelf ervaren. Voor iedereen is er een passend model. Ook aan liefhebbers van kleur(en) is gedacht, diverse Stromer-modellen zijn namelijk in meerdere kleuren te krijgen. De vier accu-sterktes van onderstaande Stromer speed pedelecs maken daarnaast afstanden tot wel 180 kilometer mogelijk. 

Wil je de fietsen van Stromer zelf ervaren? Kom dan langs onze winkel in Heenvliet. Wij helpen je graag.

Onze topmerken

Kies een merk om ons assortiment te bekijken