Bike Totaal Leensvaart

 
Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop!

Stromer kopen in Heenvliet? Kom langs onze winkel!

Drive the difference

‘Onze bikes zijn gemaakt om aan te komen – snel, betrouwbaar, zonder onderbreking. De efficiënte achterwielmotor en de hoogwaardige vier accu-sterktes maken piek bereiken tot 180 kilometer mogelijk. Door recuperatie krijgt jouw Stromer tot 20 procent extra bereik en is na een korte oplaadtijd aan het stopcontact klaar voor de volgende etappe.’


Al sinds de oprichting 10 jaar geleden richt Stromer zich op het ontwikkelen van speed pedelecs. De strakke Stromer designs met Zwitserse technologie geloven dat woon-werkverkeer kwaliteitstijd kan zijn. Voor deze overtuiging popelen zij al sinds 2009 – met één doel: Een rijgevoel op de weg te brengen, wat anders is. De meeste E-Bike/S-Pedelecs ondersteunen met een middenmotor. De Stromer S-pedelecs niet. Alle Stromers zijn voorzien van een achterwielmotor en dat om meerdere redenen: - meer stuwkracht, - meer dynamiek,- meer bereik, - minder slijtage en bijna onhoorbaar.

Een Stromer speed pedelec is de perfecte oplossing voor woon-werkverkeer. Je hebt geen last meer van lange files of vervelende vertragingen met het openbaar vervoer, maar fietst zonder problemen (met hulp van de elektrische ondersteuning) 40-45km/pu naar huis of werk. Daarnaast is een Stromer speed pedelec, in vergelijking met een auto, een stuk beter voor het milieu en heb je geen gedoe met het vinden van een parkeerplek. Ook ben je zelf een stuk gezonder bezig door te fietsen tijdens je woon-werkuren! Alleen maar voordelen aan zo'n speed pedelec dus.

Op elke Stromer krijg je van ons een verlenging van de fabrieksgarantie tot 5 jaar! Ook op bijvoorbeeld de accu. Daarnaast beschikken wij over een aantal services die we voor jou beschikbaar stellen als stromer rijder. Denk hierbij aan een snelle leenfiets, bikefitting, zadelmeting en een onderhoudspakket.

Wij hebben vrijwel de hele collectie Stromer fietsen in huis!

Enthousiast geworden? Kom gezellig langs bij ons in de winkel en ervaar de Stromer tijdens een proefrit!

Filters
3 producten
 5.968,00-
 7.630,00-