Bike Totaal Leensvaart Flyer fietsen

Bike Totaal Leensvaart

 
Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop!

Flyer fiets kopen in Heenvliet? Kom langs onze winkel! 

‘We maken geen fietsen, - We maken mensen gelukkig.


Dit is het motto van Flyer. Zwitserse precisie en streven naar topkwaliteit vormden de pijlers waarop begin jaren 90 FLYER werd opgericht’.

In 1995 begon Flyer met hun eerste prototype: de Flyer Classic, bekend als de Rode Buffel. Hiermee maakte Flyer ook meteen naam. Met de lancering van de Flyer C-Serie zet Flyer in 2003 de toon in de E-Bike wereld.

Flyer fietsen zijn de nieuwe standaard. Het van oorsprong Zwitserse fietsmerk Flyer zag als één van de eerste het nut van elektrisch fietsen en is daardoor de afgelopen jaren een wereldwijde speler geworden.

De Flyer Gotour6 staat voor het 2de jaar op rij als nummer 1 in de Consumentenbond en de Flyer Upstreet is als beste getest bij de ADR fietstest! Veiligheid, stabiliteit, comfort en hoge functionaliteit met gebruiksgemak heb je allemaal met een Flyer fiets.

Wij bij Leensvaart Rijwielen willen graag top service leveren. Daarom leveren wij (bijna) al onze fietsen met een 5 jaar garantie pakket! In plaats van 2 jaar fabrieksgarantie krijg je 3 jaar extra garantie*

Benieuwd naar deze echte kwaliteitsfiets? Wij hebben van Flyer diverse modellen staan om uit te proberen! Wij nodigen jou uit om in onze winkel onder het genot van een bakje koffie alle mogelijkheden door te spreken, en samen te kijken of deze fiets bij jou past.