Filters

Sparta elektrische fiets heren

Sparta is een bekend merk dat al jarenlang hoogwaardige fietsen produceert, en ze hebben ook een indrukwekkende collectie elektrische herenfietsen. Deze elektrische fietsen van Sparta combineren de klassieke stijl en het comfort van een traditionele herenfiets met de krachtige ondersteuning van elektrische aandrijving.

Bij een Sparta damesfiets krijg je het Bike Totaal Fietspaspoort voor service en onderhoud bij jou in de buurt. Bovendien krijg je 5 jaar garantie op je nieuwe elektrische fiets. Dat is jarenlang onbezorgd fietsen!

14 producten
E-motion D-light voorwielmotor, 25Nm8 VersnellingenActieradius van 80 tot 160 km
 1.999,00-
Bosch Performance Line middenmotor, 65 Nm5 versnellingenActieradius van 120 tot 175 km
 3.799,00-
Bosch Performance CX Line middenmotor, 85 NmEnviolo traploze versnellingActieradius van 120 tot 175 km
 4.399,00-
Bosch Performance Line middenmotor, 75 Nm5 versnellingenActieradius van 60 tot 150 km
 3.999,00-
Bosch Performance Line middenmotor, 65 NmEnviolo traploze versnellingActieradius van 120 tot 175 km
 4.199,00-
Bosch Performance Line BES3 Middenmotor, 75NmTraploze versnellingActieradius van 160 tot 175 km
 4.399,00-
E-motion D-light voorwielmotor, 25 Nm8 versnellingenActieradius van 160 km
 2.249,00-
Middenmotor 40Nm, Bosch Active Line7 VersnellingenActieradius van 80 tot 160 km
 2.499,00-

Sparta A-Shine Fit M7b Heren 2022

 2.499,00-
Beste koop
A-Shine Fit M7b Heren 2022
Bosch Active Line middenmotor, 40 Nm7 versnellingenActieradius van 80 tot 160 km
 2.499,00-
Bosch Performance Line middenmotor, 65 Nm5 versnellingenActieradius van 80 tot 160 km
 2.999,00-
Bosch Active Line Plus middenmotor, 50 Nm8 versnellingenActieradius van 120 tot 175 km
 3.299,00-
Bosch Active Line Plus middenmotor, 50Nm8 versnellingenActieradius van 150 km
 2.999,00-
14 producten

De geavanceerde technologie van Sparta

Een van de opvallende kenmerken van de elektrische herenfietsen van Sparta is de geïntegreerde motor. Deze motor bevindt zich meestal in het voor- of achterwiel en biedt trapondersteuning op basis van de kracht die je op de pedalen uitoefent. Met de elektrische ondersteuning kun je gemakkelijk langere afstanden afleggen en heuvels beklimmen zonder veel moeite.

Een ander aspect waar Sparta veel aandacht aan besteedt, is de batterijtechnologie. De elektrische herenfietsen zijn uitgerust met duurzame en krachtige accu's die een goede actieradius bieden. Dit betekent dat je langere ritten kunt maken zonder je zorgen te maken over het opladen van de batterij.

Accessoires die elke fiets afmaken

Naast de krachtige motor beschikken de elektrische herenfietsen van Sparta over geavanceerde technologieën en functies. Zo hebben sommige modellen een handige display op het stuur waarmee je de ondersteuningsniveaus kunt aanpassen en belangrijke ritgegevens kunt aflezen, zoals snelheid, afstand en batterijstatus. Bovendien zijn de fietsen uitgerust met kwalitatieve remmen, verlichting en versnellingssystemen, zodat je altijd veilig en comfortabel onderweg bent.

Voor iedereen de juiste e-bike

Sparta biedt verschillende modellen elektrische herenfietsen, zodat er voor elke fietser wel iets geschikts te vinden is. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle stadsfiets voor dagelijks gebruik, een sportieve fiets voor lange afstanden of een robuuste e-bike voor avontuurlijke ritten, Sparta heeft het allemaal.

De elektrische herenfietsen van Sparta combineren stijl, comfort en prestaties met de voordelen van elektrische ondersteuning. Of je nu een vlotte stadsfietser bent of graag lange tochten maakt, Sparta heeft een elektrische herenfiets die aan jouw wensen voldoet. Ontdek het assortiment en geniet van de vrijheid en het plezier van fietsen met elektrische ondersteuning!

Bike Totaal heeft verschillende elektrische herenfietsen van Sparta in het assortiment, waaronder:

Waar op letten?

Bij de aankoop van een elektrische fiets komt veel kijken. We snappen als je met een aantal vragen zit. Daarom helpen we je graag op weg. Weten waar je allemaal op kunt letten bij je aankoop? Bekijk de e-bike aankoopgids of laat je adviseren in de winkel.

Test een Sparta elektrische fiets heren bij Bike Totaal

Enthousiast geworden over de Sparta elektrische herenfietsen? Kom langs jouw Bike Totaal winkel voor een gratis én vrijblijvende proefrit. Test een heren e-bike uit en ervaar zelf de ongekende rijervaring van een Sparta. De specialist beantwoordt al je vragen en adviseert je welke e-bike het beste bij jou past. Al overtuigd? Bestel je nieuwe e-bike eenvoudig online! Haal ‘m gratis op in de winkel bij jou in de buurt, of laat ‘m gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk. Welke optie je ook kiest, we maken je nieuwe aanwinst altijd 100% rijklaar zodat jij gelijk kunt opstappen. En heb je onderhoud nodig? Met meer dan 140 winkels in heel Nederland is service en onderhoud aan jouw fiets nooit te ver weg.