Filters

Sparta D-burst

De Sparta D-Burst fietsen zijn een fantastische toevoeging aan het assortiment van Sparta, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteitsfietsen. Met een perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en geavanceerde technologie, bieden de D-Burst elektrische fietsen een uitzonderlijke rijervaring voor zowel dagelijkse pendelaars als avontuurlijke fietsers.

Bij de Sparta D-Burst krijg je het Bike Totaal Fietspaspoort voor service en onderhoud bij jou in de buurt. Bovendien krijg je 5 jaar garantie op je nieuwe elektrische fiets. Dat is jarenlang onbezorgd fietsen!

2 producten
Bosch Performane CX Line, 85 NmEnviolo traploze versnellingActieradius van 120 tot 175 km
 4.399,00-
Bosch Performance CX Line middenmotor, 85 NmEnviolo traploze versnellingActieradius van 120 tot 175 km
 4.399,00-

De geïntegreerde systemen van de Sparta D-Burst

Een van de meest opvallende kenmerken van de Sparta D-Burst fietsen is de geïntegreerde accu. Deze fietsen zijn uitgerust met een krachtige lithium-ion accu die zorgt voor een indrukwekkend bereik en betrouwbare prestaties. De accu is strategisch geplaatst in de onderbuis van de fiets, wat zorgt voor een gebalanceerde gewichtsverdeling en een gestroomlijnd uiterlijk. Met verschillende capaciteitsopties kunnen fietsers de accu kiezen die het beste past bij hun behoeften en rijstijl. Of je nu een korte rit naar het werk maakt of een lange tocht door het landschap, de Sparta D-Burst fietsen leveren de benodigde kracht om je moeiteloos voort te bewegen.

De motor van de Sparta D-Burst fietsen is even indrukwekkend. Deze fietsen zijn voorzien van een hoogwaardige, betrouwbare motor die geïntegreerd is in het midden. Of je nu een steile helling beklimt of een snelle acceleratie nodig hebt, de motor van de D-Burst fietsen zorgt voor een consistent vermogen en een comfortabele rit.

De fijne voordelen van de Sparta D-Burst

Bovendien zijn de Sparta D-Burst fietsen uitgerust met moderne technologieën die het fietsen nog gemakkelijker maken. Ze hebben bijvoorbeeld een overzichtelijk display op het stuur waarop je belangrijke informatie kunt aflezen, zoals snelheid, afstand en accuniveau. Daarnaast zijn er handige functies toegevoegd, zoals een USB-poort om je apparaten op te laden tijdens het fietsen, geïntegreerde verlichting voor veiligheid in het donker, en een slimme elektronische versnellingsnaaf die zorgt voor naadloos schakelen.

Kortom, de Sparta D-Burst fietsen combineren een elegant ontwerp, geavanceerde technologie en hoogwaardige componenten om fietsers een buitengewone rijervaring te bieden. Met hun krachtige accu, betrouwbare motor en handige functies stellen deze fietsen je in staat om moeiteloos te genieten van zowel dagelijkse ritten als avontuurlijke tochten. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare woon-werkfiets of een veelzijdige e-bike voor recreatief gebruik, de Sparta D-Burst fietsen staan garant voor kwaliteit!

Bij de aankoop van een elektrische fiets komt veel kijken. We snappen als je met een aantal vragen zit. Daarom helpen we je graag op weg. Weten waar je allemaal op kunt letten bij je aankoop? Bekijk de e-bike aankoopgids of laat je adviseren in de winkel.

Test de Sparta D-Burst bij Bike Totaal

Enthousiast geworden over de Sparta D-Burst? Kom langs jouw Bike Totaal winkel voor een gratis én vrijblijvende proefrit. Test de Sparta D-Burst e-bike uit en ervaar zelf de ongekende rijervaring van een Sparta. De specialist beantwoordt al je vragen en adviseert je welke e-bike het beste bij jou past. Al overtuigd? Bestel je nieuwe e-bike eenvoudig online! Haal ‘m gratis op in de winkel bij jou in de buurt, of laat ‘m gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk. Welke optie je ook kiest, we maken je nieuwe aanwinst altijd 100% rijklaar zodat jij gelijk kunt opstappen. En heb je onderhoud nodig? Met meer dan 140 winkels in heel Nederland is service en onderhoud aan jouw fiets nooit te ver weg.