Filters

Sparta A-Lane

De Sparta A-lane is een mooie E-bike, met een fluisterstille voorwielmotor en 8 versnellingen. De accu van deze E-bike zit netjes weggewerkt in de bagagedrager van de fiets. Het Emotion display is gemakkelijk af te lezen en gemakkelijk te bedienen. De fiets komt standaard met een 500Wh accu, een groot rondje fietsen gaat dus gemakkelijk want de fiets heeft een actieradius van maar liefst 100 Km.

5 producten
E-motion D-light voorwielmotor, 25Nm8 VersnellingenActieradius van 80 tot 160 km
 1.999,00-
E-motion D-light voorwielmotor, 25 Nm8 VersnellingenActieradius van 80 tot 160 km
 1.999,00-
E-motion D-light voorwielmotor, 25 Nm8 versnellingenActieradius van 160 km
 2.249,00-
E-motion D-light voorwielmotor, 25 Nm8 versnellingenActieradius van 160 km
 2.249,00-
E-motion D-light achterwielmotor, 40 Nm5 versnellingenActieradius van 160 km
 2.249,00-

Veel Sparta A-Lane voor je geld

Bij de Sparta A-Lane krijg je heel veel waar voor je geld. Uiteraard heb je een echte Sparta. Een merk dat al vele jaren staat voor solide, hoogwaardige kwaliteit (elektrische) fietsen. Het is dus een e-bike, waar je vele jaren lang plezier van kunt hebben. Deze elektrische stadsfiets is afgewerkt met hoogwaardige materialen, zoals een stille voorwielmotor, 500 Wh accu en een groot en duidelijk display. En dat voor een heel schappelijke prijs. Zie bijvoorbeeld de Sparta A-Lane R5e of de Sparta A-Lane F8e.

De Sparta A-Lane is uitgerust met een voorwielmotor. Deze doet zijn werk in alle rust. De E-motion D-light voorwielmotor is heel geruisloos, zodat je ongestoord kunt genieten van de geluiden om je heen. Toch biedt de motor voldoende kracht om je soepel door de stad te helpen. Of probleemloos tegen de wind in door de polder.

Ruime en veilige doorstap

De Sparta A-Lane heeft standaard een 500 Wh accu. Hiermee heb je een actieradius tot zo'n 100 km. Je kunt dus een flinke tocht maken voordat je weer een oplaadpunt moet opzoeken. De accu is ingebouwd in de bagagedrager. Doordat de accu achterop zit, heb je meer ruimte in het frame, zodat je bij het stoplicht gemakkelijk en veilig kunt opstappen en afstappen. Dus ook als je je fietstassen hebt volgeladen of als je kind achterop in een kinderzitje zit kun je veilig stoppen.

Jaren zorgeloos genieten van je Sparta A-Lane

Bij de Sparta A-Lane krijg je het Bike Totaal Fietspaspoort. In het digitale Fietspaspoort worden alle gegevens over jouw fiets opgeslagen. Je hoeft je papieren dus niet bij de hand te houden als je een afspraak wil inplannen. Een afspraak die je overigens zelf online kunt inplannen. Voordelen van het Fietspaspoort zijn bijvoorbeeld, dat je de eerste servicebeurt gratis krijgt en dat je korting krijgt op de volgende servicebeurten. Je kunt voor je e-bike ook kiezen voor een uitgebreider servicepakket met nog meer voordelen. 

Kies je voor het pakket met 5 jaar garantie, dan kun je je elektrische fiets nog langer onbezorgd gebruiken. Laadt je accu niet meer op of stopt je motor er ineens mee? Meestal heb je dan recht op reparatie of vervanging. Vraag bij een Bike Totaal winkel bij jou in de buurt naar de voordelen.

Welke maat A-Lane heb je nodig?

Om lekker en lang te kunnen fietsen moet je e-bike de juiste framemaat hebben. Je kunt zelf berekenen wat voor jou de juiste framemaat is. In deze blog staan verschillende manieren om jouw ideale framemaat te berekenen. De framemaat bepaalt echter niet alles. Ook de geometrie van je fiets is van grote invloed op je rijcomfort. Hoeveel ruimte zit er voor je zadel? Wil je rechtop zitten of liever iets voorover. Er is altijd een Bike Totaal winkel bij jou in de buurt om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van jouw e-bike.