Filters

Sparta A-Shine

De Sparta A-Shine is een zeer mooie, moderne E-bike. De A-Shine is niet voor niks uitgeroepen tot beste koop van 2021 door het ADR. De A-Shine heeft vele varianten en is beschikbaar met zowel een ketting- als een riemaandrijving. De uiterst betrouwbare Bosch middenmotor in combinatie met de verende voorvork en zadelpen geeft je het gevoel alsof je zweeft over de weg, je fietstour is nog nooit zo comfortabel geweest. De kabels van de E-bike zijn mooi weggewerkt in het frame.

Bij de Sparta A-Shine M8b krijg je het Bike Totaal Fietspaspoort voor service en onderhoud bij jou in de buurt. Bovendien krijg je 5 jaar garantie op je nieuwe elektrische fiets. Dat is jarenlang onbezorgd fietsen!

7 producten
Bosch Active Line middenmotor, 40 Nm7 versnellingenActieradius van 80 tot 160 km
 2.499,00-
Bosch Performance Line middenmotor, 65 Nm5 versnellingenActieradius van 80 tot 160 km
 2.999,00-
Middenmotor 40Nm, Bosch Active Line7 VersnellingenActieradius van 80 tot 160 km
 2.499,00-

Sparta A-Shine Fit M7b Heren 2022

 2.499,00-
Beste koop
A-Shine Fit M7b Heren 2022
Bosch Active Line middenmotor, 40 Nm7 versnellingenActieradius van 80 tot 160 km
 2.499,00-
Middenmotor 40 Nm,7 versnellingenActieradius van 80 tot 160 km
 2.499,00-
Bosch Performance Line middenmotor, 65 Nm5 versnellingenActieradius van 80 tot 160 km
 2.999,00-
Bosch Active Line Plus middenmotor, 50 Nm8 versnellingenActieradius van 80 tot 160 km
 2.999,00-

Beste koop: de Sparta A-Shine

Beste koop word je niet zomaar. De Sparta A-Shine verdiende deze titel in 2021 door een strak model e-bike te combineren met veel moderne opties en mogelijkheden voor upgraden. De elektrische fiets is uitermate comfortabel. Zowel de voorvork als de zadelpen zijn geveerd. Daardoor zweef je over de weg en voel je niets meer van de verkeersdrempels en tramrails.

Veel mogelijkheden

Het basismodel van de Sparta A-Shine is al een genot om mee te rijden. Wil je meer luxe dan heeft deze Sparta ook veel mogelijkheden. Je kunt je actieradius vergroten met een grotere actie. Wil je sneller weg bij het stoplicht of woon je tussen de heuvels, dan kies je misschien voor de zwaardere motor en 8 versnellingen. Het paradepaardje van de Sparta A-Shine wordt aangedreven met een aandrijfriem in plaats van een ketting. Dit is duurzamer (gaat tot 3x zo lang mee) en je hoeft hem niet te smeren.

Hoe ver wil je rijden met je A-Shine

De Sparta A-Shine heeft een accu van 300 Wh. Hier kun je in de ECO-stand al 80 kilometer fietsen. Ruim genoeg dus als je je fiets gebruikt voor dagelijkse dingen als boodschappen en kinderen naar school brengen. Wil je met deze e-bike tochtjes gaan maken (en daar is hij zeker geschikt voor) dan kun je je actieradius vergroten met een grotere accu. Ook als je kiest voor een zwaardere motor is het verstandig om voor een grotere accu te kiezen.

Veilige lage instap

De accu is geïntegreerd in de bagagedrager. Daardoor blijft er in het frame veel ruimte over voor een ruime lage instap. Dit is veilig als je regelmatig moet stoppen. Zeker als je fiets zwaar beladen is met bijvoorbeeld boodschappentassen of kinderen in een kinderzitje. Modellen als de Sparta A-shine M5b of de Sparta A-shine M7b of de Sparta A-shine M8b vallen hieronder.

Maak je Sparta A-Shine af met een fietstas

De A-Shine is een veelzijdige en fraaie stadsfiets. Daar past ook een mooie tas bij. Wil je een fraaie enkele fietstas of dubbele fietstas voor een picknick in het park of gewoon voor boodschappen? Bekijk dan ons tassencollectie in de webshop of in één van onze winkels.