De beste elektrische stadsfietsen volgens jouw Bike Totaal

Onze opmerkelijkste elektrische stadsfietsen combineren een elegante uitstraling met moderne technologie, waardoor stadsverkeer een waar genoegen wordt. De fietsen hebben een robuust frame dat speciaal is ontworpen voor stedelijke omgevingen. De geïntegreerde accu zorgt voor een naadloze uitstraling en is strategisch geplaatst voor een optimale gewichtsverdeling. Hierdoor blijven de fietsen stabiel, zelfs tijdens het rijden op oneffen stadsstraten.

Het meest indrukwekkende aspect van deze fietsen is wellicht de krachtige motor. Deze biedt voldoende ondersteuning voor zowel vlakke als heuvelachtige trajecten. Met verschillende ondersteuningsniveaus kan de rijder gemakkelijk kiezen hoeveel hulp hij of zij nodig heeft, afhankelijk van de situatie. Voor extra veiligheid is de fiets uitgerust met krachtige schijfremmen, die zorgen voor een korte remweg, zelfs in natte omstandigheden.

Ten slotte maakt de combinatie van een comfortabel zadel, ergonomische handgrepen en soepele vering het rijden op deze elektrische stadsfiets van Bike Totaal tot een echt plezier, zelfs tijdens langere ritten.

Kortom, voor wie op zoek is naar een betrouwbare, stijlvolle en functionele elektrische stadsfiets, bieden deze modellen van Bike Totaal een uitstekende keuze. Bekijk hier onze selectie met de beste elektrische stadsfietsen.
Lees meer
6 van 6 resultaten
Sorteren op

Wat is de actieradius van mijn elektrische fiets?

De actieradius van je elektrische fiets hangt af van het aantal Wattuur (Wh) van de bijgeleverde accu. Dit is bijvoorbeeld 300 Wh, 400 Wh of zelfs 500 Wh accu. De actieradius van een accu is normaal gesproken ongeveer 26 km per 100 Wh. De precieze actieradius wordt bepaald door vele verschillende factoren. Denk hierbij aan de aanwezigheid van heuvels, het weer (tegenwind), het gewicht van jou en je boodschappen en de kwaliteit van het wegdek.  Lees meer in onze blog over actieradius of neem contact op met de Bike Totaal winkel bij jou in de buurt.

Hoe zit het met de motor van een elektrische fiets?

De motor van je e-bike geeft je de boost die je zoekt. Het is het hart van je elektrische fiets. De motor zit op 1 van de volgende plekken:

Elk van deze motorplekken heeft andere voordelen. Een elektrische fiets met een motor in het voorwiel is vaak het goedkoopst. Zo'n elektrische fiets is handig voor ritten naar bijvoorbeeld de supermarkt. 

Als de motor bij de trapas as zit dan zitten daar ook voordelen bij. De motor zit bijvoorbeeld laag in de fiets gemonteerd. Deze locatie dicht bij het wegdek zorgt ervoor dat de fiets een fijne gewichtsverdeling heeft en stabiel fietst. 

Een motor in het achterwiel is vooral handig voor heuvelachtige gebieden. Ga je vaak op vakantie naar gebieden met heuvels (of zelfs bergen)? Dan kan het goed zijn dat elektrische fiets met achterwielmotor perfect is voor jou!

Accessoires voor de e-bike

Je bent van plan om een e-bike aan te schaffen, maar nu? Veel elektrische fietsen kunnen gemakkelijk worden uitgebreid met accessoires. Wat dacht je van fietskinderzitjes, om je kinderen gemakkelijk mee voor- of achterop te nemen? Een modieuze én handige mand of krat om al je boodschappen mee te vervoeren? Of heb je al eens nagedacht over een fietstas? Met een enkele of dubbele fietstas vervoer je met gemak alles mee achterop. Bekijk hier het uitgebreide assortiment fietstassen.

Welke elektrische fiets is de beste voor mij?

Zoals je misschien wel hebt gelezen zijn er veel verschillende soorten elektrische fietsen. De keuze is reuze, maar welke e-bike is het beste voor jou? We helpen je graag op weg. Weten waar je op moet letten bij de aankoop van een elektrische fiets? Bekijk de e-bike aankoopgids.

Zo haal je het beste uit je elektrische fiets

Net een elektrische fiets gekocht, en wil je weten hoe je je nieuwe aanwinst in topconditie houdt? We helpen je graag op weg! Wist je bijvoorbeeld dat je je accu het beste niet helemaal leeg kunt laten lopen? Of dat je - ook als je even niet op je e-bike fietst - je toch om de zoveel tijd je accu dient op te laden? Bekijk de 5 tips om het beste uit je elektrische fiets te halen.


Bekijk ook onze beste elektrische:


bakfietsen

sportieve fietsen

recreatieve fietsen

transportfietsen

Test een elektrische stadsfiets bij Bike Totaal

Enthousiast geworden over een van onze aanbevolen elektrische stadsfietsen? Kom langs jouw Bike Totaal winkel voor een gratis én vrijblijvende proefrit. Ervaar zelf de ongekende rijervaring van onze beste e-bikes. De specialist beantwoordt al je vragen en adviseert je welke e-bike het beste bij jou past. Al overtuigd? Bestel je nieuwe e-bike eenvoudig online! Haal ‘m gratis op in de winkel bij jou in de buurt, of laat ‘m gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk. Welke optie je ook kiest, we maken je nieuwe aanwinst altijd 100% rijklaar zodat jij gelijk kunt opstappen. En heb je onderhoud nodig? Met meer dan 140 winkels in heel Nederland is service en onderhoud aan jouw fiets nooit te ver weg.

Koop je één van onze eigen keuze e-bikes? Dan krijg je gratis het Bike Totaal Fietspaspoort voor de beste service en onderhoud. Bovendien krijg je 5 jaar garantie op je nieuwe elektrische fiets. Dat is jarenlang zorgeloos fietsen!

Onze topmerken

Kies een merk om ons assortiment te bekijken