De beste elektrische bakfiets
Ga op pad met Urban Arrow, Lovens of Batavus

De-auto-lekker-laten-staan elektrische bakfietsen

Boodschappen, je kids én de hond? Neem ze allemaal maar mee! Met de elektrische bakfiets op de markt hoef je niets thuis te laten of later op te halen, terwijl je je nog altijd duurzaam en lekker in de buitenlucht beweegt. Fijn! Van de kinderopvang naar de supermarkt en van het bezoekje aan je moeder misschien wel even naar het bos met de hond. Alles kan!

De elektrische bakfiets is qua veiligheid, comfort en gebruiksgemak nu écht een alternatief voor de auto. Met ruimte voor 2 kinderen en bagage, en die heerlijke frisse neus. Maak je bakfiets helemaal eigen met accesoires als een regenhuif of Maxi-Cosi-adapter. Hoe je de beste bakfiets voor jou - en álles wat je meeneemt - kiest tussen alle merken en modellen? Daar helpen we je natuurlijk bij.

Lovens bakfietsen

State-of-the-art

De elektrische bakfietsen van Lovens zijn in het teken van veiligheid en minimaal onderhoud. De bakfiets bestaat uit de beste onderdelen, waaronder optionele diefstalbeveiliging. Altijd gebruiksklaar, altijd fluitend wegfietsen. Elke dag opnieuw. Met Lovens is het altijd genieten!

Urban Arrow bakfietsen

Alles in één

Maak kennis met het nieuwste lid van je gezin. Eén die je brengt waar je moet zijn. Geen zorgen over je drukke schema. Geen stress over je kinderen die ergens moeten zijn. Gemakkelijk tussendoor boodschappen doen, of even die leuke winkel induiken. Fiets zorgeloos door de stad of verwen jezelf op een trip naar het strand. Wat een opluchting!

Batavus bakfietsen

Staat elke dag voor je klaar

Samen met je gezin nieuwe avonturen beleven, nieuwe plekken ontdekken en veel herinneringen maken. Dat mag je bij de elektrische bakfietsen van Batavus verwachten. Deze elektrische bakfiets staat voor je klaar. Waar het avontuur ook naartoe gaat.

Het Bosch Smart Systeem

Bosch is waarschijnlijk de meest bekende fabrikant van E-bikemotoren. Lange tijd is hun systeem onveranderd gebleven. Inmiddels is daar verandering in gekomen. Maak kennis met 'Het Smart Systeem'. Connectivity speelt een steeds grotere rol. In de auto, thuis maar ook op de fiets. Veel fabrikanten hadden al een bepaalde vorm van connectivity in hun e-bike systemen verwerkt maar Bosch pakt dit anders aan. Zij komen met een groot aantal revolutionaire nieuwe componenten die futureproof zijn en in deze blog laten we je kennis maken met deze onderdelen. Het Smart Systeem is een perfecte samenwerking tussen de motor, accu, display, het bedieningspaneel en jouw telefoon.

Bedien alle functies van het Smart Systeem. Je navigatie, alarm, slot en meer. Handig!E-bike Flow App
Belangrijke informatie, de ondersteuningsstand en het batterijpercentage bekijken? De ingebouwde LED's zorgen ervoor.LED REMOTE
Met deze nieuwe accu van Bosch rijd je nóg een stuk verder dan je gewend bent.Powertube 750
Altijd zicht op je fitnessgegevens, altijd ondersteuning. En altijd fit!KIOX 300

Elektrische bakfiets kopen?

We helpen je graag met het kiezen van de juiste elektrische bakfiets. Bij vrijwel elke elektrische bakfiets krijg je de Standaard Superservice. Zo geniet je onder anderen van reparatie of vervanging op je hele bakfiets en nog veel meer. Dat is pas onbezorgd fietsen! Als je vragen hebt voor, tijdens of na je aankoop, neem dan contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Vandaag pak je 'm, die proefrit

We snappen dat je een nieuwe elektrische bakfiets eerst wilt uitproberen. Dat kan! Kom langs de winkel en maak een vrijblijvende proefrit. Met meer dan 240 winkels zit er altijd wel één bij jou in de buurt. Laat je adviseren en fiets straks op je gloednieuwe bakfiets moeiteloos de hele stad door.

Pak die bakfiets accessoires