Wij zijn er voor het nieuwe schooljaar

De zomervakantie staat alweer voor de deur! Wil jij alvast helemaal klaar zijn voor het volgende schooljaar? Laat je inspireren op onze webshop of kom langs in één van onze winkels

Wij zijn er ook voor de lange afstanden

Moet jij ook 's ochtends vroeg een flinke afstand afleggen om op school te komen? Met een elektrische fiets is dat een fluitje van een cent! Met een duwtje van de elektrische ondersteuning vlieg je naar je bestemming; of je nou wind mee of tegen hebt. En door de verschillende accu's bepaal je zelf welke afstand je kunt fietsen. Met de grootste accu's kom je tot wel 145 kilometer ver. Nog meer goed nieuws: de meeste e-bikes worden geleverd inclusief 5 jaar garantie. Lees alles over de voorwaarden hier.

Wij zijn er voor alle scholieren

Ben je op zoek naar de ideale schoolfiets? Kies dan voor een robuuste transportfiets. Door het voor- en achterrek neem je zonder problemen al je spullen mee op de fiets.

De schoolfietsen van Bike Totaal zijn allemaal gemaakt van stevige materialen en kunnen tegen een stootje. En wat ook handig is? De kabels zijn vaak verwerkt in het frame. Zo is de kans een stuk kleiner dat ze kapot worden getrokken in een fietsenstalling. Daarnaast zijn de stads- en transportfietsen voorzien van heldere verlichting, waardoor je ook in de donkere maanden veilig thuiskomt.

We hebben alvast de beste schoolfietsen voor jou uitgekozen. Bekijk hier onder onze favorieten en kom een keer proefrijden in één van onze winkels.

Extra snel fietsen? Klik hier

Eerst proberen? Plan een proefrit

Bij Bike Totaal snappen we dat je eerst een stukje wilt proefrijden voordat je een fiets koopt. Je kunt bij de Bike Totaal winkel in jouw buurt vrijblijvend een proefrit maken.

Hoe werkt dat?
Selecteer de fiets die jij graag wilt proberen en klik op 'Plan proefrit' of neem contact op met de Bike Totaal winkel bij jou in de buurt.

Maak je schoolfiets compleet

Als je naar school gaat, moet je vaak veel spullen meenemen. Van werkstukken tot sportkleding en laptops. Kies daarom voor een handig fietskrat. Een andere optie is de Monkey-Mee. Hiermee verbreed je in een handomdraai je bagagedrager. Bij Bike Totaal vind je nog veel meer handige fietsaccessoires. Zo zorgen we er met ons assortiment en advies o.a. voor dat je veilig onderweg bent en ook weer thuis komt. Bij ons vind je heldere fietsverlichting, luide fietsbellen en betrouwbare kettingsloten.