Bike Totaal Harskamp

 
Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop!
Bike Totaal Harskamp
Dorpsstraat 183
6732 AD HARSKAMP
800 beoordelingen 9.4 - zeer goed
Openingstijden
maandag
Gesloten
dinsdag
08:30-18:00
woensdag
08:30-18:00
donderdag
08:30-18:00
vrijdag
08:30-18:00
zaterdag
08:30-16:00
zondag
Gesloten
Openingstijden & wijzigingen
Dagelijks middagsluiting tussen 12:30-13:30u.
Dorpsstraat 183
6732 AD HARSKAMP
800 beoordelingen 9.4 - zeer goed
Openingstijden
maandag
Gesloten
dinsdag
08:30-18:00
woensdag
08:30-18:00
donderdag
08:30-18:00
vrijdag
08:30-18:00
zaterdag
08:30-16:00
zondag
Gesloten
Openingstijden & wijzigingen
Dagelijks middagsluiting tussen 12:30-13:30u.

Fietsenwinkel Harskamp

Bike Totaal Harskamp is dé fietsenwinkel in Harskamp. Onze medewerkers hebben stuk voor stuk een passie voor fietsen. We helpen je graag met deskundig advies en vakmanschap. Je bent van harte welkom voor (elektrische) fietsen, stadsfietsen en transportfietsen. Ook voor tweedehands fietsen.

In de winkel verkopen wij tassen, manden, regen- en fietskleding, schoenen, onderhoudsmiddelen, verlichting, fietsaccessoires en nog veel meer. Daarnaast verkopen wij seizoensartikelen zoals schaatsen, sleeën en vuurwerk. Informeer gerust naar het assortiment.   

Wil je graag een fiets huren? Klik dan op onderstaande button en scrol naar onderen voor meer informatie.

Fietsverhuur


Wij hebben de elektrische fiets voor jou!

Ben je op zoek naar een elektrische fiets? Bij Bike Totaal Harskamp vind je altijd dé elektrische fiets voor jou. Je hebt keuze uit diverse elektrische fietsen van bekende merken. Wij adviseren je graag over de grootte van de accu en het aantal versnellingen. Kies bijvoorbeeld uit een elektrische fiets met middenmotor of een met voor- of achterwielmotor. Wij helpen je graag de perfecte elektrische fiets te vinden. Ook handig: bij vrijwel alle elektrische fietsen kan je kiezen uit het 5 jaar garantiepakket. Bekijk alvast de topmerken in onze collectie:

Een ruim aanbod nieuwe fietsen van A-merken

Bij Bike Totaal Harskamp adviseren we graag zodat je de beste keuze kan maken. Wij hebben fietsen in veel soorten, merken, en prijsklassen. Er is dus altijd een fiets die bij jou past. Bij aanschaf van een nieuwe fiets ontvang je van ons altijd een Fietspaspoort. Handig, want zo heb je al je fietsgegevens op één plek. Benieuwd naar het aanbod fietsen? Bekijk dan de collectie van onze A-merken:

Je bent welkom in onze showroom

Het is belangrijk om eerst een proefrit te maken voordat je een fiets koopt. Een fiets moet namelijk zowel mooi als comfortabel zijn. Er is geen betere plek om dit te testen dan bij onze winkel. We horen graag jouw wensen en gaan samen met je op zoek naar een fiets die bij jou past. We kijken bijvoorbeeld naar de framemaat die je nodig hebt en adviseren je over het juiste zadel. Wij zijn pas blij als jij dat ook bent.

Ruim assortiment tweedehands fietsen

Wij hebben een gevarieerd aanbod tweedehands fietsen. Wij hebben alle tweedehands fietsen gecontroleerd – en indien nodig gerepareerd - , zodat jij veilig de weg op kunt. Je bent van harte welkom in onze showroom voor een proefrit op een tweedehands (elektrische) fiets.

Ook voor fietsreparatie naar Bike Totaal

Voor zowel fietsreparatie als fietsonderhoud kan je bij Bike Totaal Harskamp terecht. De specialisten in onze werkplaats zorgen ervoor dat jouw fiets in topconditie blijft. Bike Totaal Fietspaspoort bij je fiets gekregen? Dan word je automatisch uitgenodigd voor servicebeurten. Handig toch? 

Altijd korting op de volgende servicebeurten.
Wij vinden het heel belangrijk dat jij met plezier de fiets pakt, elke dag. En altijd lekker fietst. Daarom geven we korting op servicebeurten. Scheelt toch weer.
Deskundig advies
De vakmensen van de 163 Bike Totaal winkels zijn getraind om je te helpen met al je fietsvragen, zowel voor tijdens als na je aankoop. Zo kan jij lekker fietsen.
Altijd fluitend wegfietsen.
Fluitend de fiets pakken. Elke dag weer. Dat is waar we het allemaal voor doen!
Altijd Fiets-omruilgarantie.
Het komt bijna nooit voor. Maar het kán gebeuren dat je nieuwe fiets toch niet bij je past. Om welke reden dan ook. Kom dan gewoon langs.

Oude fiets over? Altijd inruilmogelijkheden.
Oude fiets over? Inruilmogelijkheden.
Als je een nieuwe fiets koopt, kun je je oude bij ons inruilen. Toch fijn. De waarde is afhankelijk van de staat en van de leeftijd natuurlijk.
Altijd een leenfiets als de jouwe even moet blijven.
Als een reparatie wat langer duurt kun je bij Bike Totaal altijd een leenfiets pakken. Zo blijf je mobiel (en kun je die auto lekker laten staan).
Fietsverzekering
Van echte fietsenmakers en specialisten.