Bike Totaal Vlassak

Adresgegevens

Fabrieksstraat 25 6021 RC Budel
Plan je route

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 12:30, 13:00 - 18:00
Zaterdag
08:30 - 16:00
Zondag
Gesloten
Tip:
Als je deze winkel favoriet maakt, laat de website het aanbod zien van deze winkel!
Services:
Fietsmeting
Fietsverzekering
Fietsreparatie
Leenfiets
Fiets inruilen
Service & Onderhoudspakket
Fietslease
Toon meer services

Roel Parren

Bij Bike Totaal Vlassak vanaf 2015. Hobby’s: klussen aan oude auto’s en sporten: fitness, mountainbiken, hardlopen. Roel is ook al jarenlang werkzaam in de fietsbranche. Hij heeft als bedrijfsleider in diverse fietswinkels gestaan en zodoende kwaliteiten ontwikkeld om te weten wat belangrijk is voor de klant! Niet alleen een ruime keuze aan fietsen en onderdelen/accessoires bieden, maar vooral de service die bij het product fiets komt kijken goed op orde hebben.

Annemiek Reijven

Bij Bike Totaal Vlassak vanaf 2018. Hobby’s: uit eten gaan, wandelen in het bos, sportinstructrice. Annemiek is zowel in de winkel als achter de schermen te vinden. Zij houdt zich niet alleen bezig met de verkoop van een fiets maar pakt ook administratieve zaken op. Met haar ruime ervaring in de sportbranche en haar in de verzekeringsbranche opgedane ervaring op het gebied van commercie en leidinggeven werpt Annemiek een frisse blik op ons bedrijf.

Peter Paul Jeuken

Bij Bike Totaal Vlassak vanaf 1999. Hobby’s: Carnaval en gezellige uitstapjes maken met vrienden. Peter-Paul staat altijd met een lach in de winkel! Hij geniet ervan om je te adviseren bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte fiets en neemt daar alle tijd voor. Of je nu interesse hebt in de allerkleinste kinderfiets of een speciale lage instap E-bike zoekt; Peter-Paul zorgt ervoor dat je de fiets kiest die bij jouw past.

Rick Maes

Bij Bike Totaal Vlassak vanaf 2018. Hobby’s: uit eten gaan, uitgaan en voetbal. Rick is chef werkplaats en vindt de combinatie van werkzaamheden in een fietsenwinkel het leukst! Het ene moment geeft hij de mensen advies over fietsen en bijbehorende accessoires, en het volgende moment buigt hij zich over een moeilijke storing op elektrisch gebied. Zodra je met veel plezier op de fiets stapt, is Rick ook tevreden!

Marcel Hendrix

Marcel is vanaf februari 2021 aan ons team toegevoegd. In zijn vrije tijd zit hij graag op zijn racefiets of mountainbike. Omdat hij graag meer wilde doen met zijn passie voor fietsen is hij naast zijn werk bij de gemeente in 2020 gestart met de 2-jarige opleiding Fietshersteller-Fietsvakhandelaar. Zijn praktijkervaring doet hij elke vrijdag bij ons op met veel voldoening en plezier!

Jordi Swinkels

Bij Bike Totaal Vlassak vanaf 2014. Hobby’s: uitgaan, carnaval en 4x4 rijden Jordi is een manusje van alles. Hij vindt het fijn om klanten te helpen bij de aanschaf van (gebruikte) fietsen, accessoires en onderdelen. Daarnaast houdt hij zich bezig met het verzorgen van de advertenties en de bestellingen.

Martijn Kemper

Bij Bike Totaal Vlassak vanaf 2017. Zijn hobby’s zijn mountainbiken + interesse in oude mountainbikes. Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan als fietsmonteur, is Martijn het team van Bike Totaal Vlassak komen versterken in augustus 2017. Hij zorgt ervoor dat een fiets na reparatie of onderhoud op en top kan worden afgeleverd! Je kunt ook bij hem terecht bij het maken van een afspraak voor onderhoud/reparatie van jouw fiets.

Nieuwe collega

We zijn op zoek, misschien wel naar jou?