Bike Totaal Vlassak

 
Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop!

Bike Totaal Vlassak

De basis werd gelegd in 1965, zo’n 55 jaar geleden. Vanuit een kamertje in het woonhuis van de familie Vlassak werden de eerste fietsen verkocht. Toon hielp vanaf jonge leeftijd al mee in de fietsenwinkel van zijn ouders. Na een aantal jaren heeft hij de fietsenwinkel overgenomen en heeft hij de zaak samen met zijn vrouw Gerke uit laten groeien tot een van de grootste fietsenwinkels in de regio.

Vanaf 2021 staan Roel Parren en Annemiek Reijven alleen aan het roer van Bike Totaal Vlassak. Zij waren al ruim 5 jaar mede-eigenaar van de winkel (vanaf 2016) en zijn voor velen inmiddels een bekend gezicht in de winkel en werkplaats.

Roel heeft inmiddels ruim 30 jaar ervaring in de fietsenbranche. Hij is ooit gestart als vakantiehulp en is zo opgeklommen tot bedrijfsleider van diverse fietsenzaken. Daardoor weet hij zijn mannetje te staan in zowel de werkplaats als de winkel. Ook houdt hij zich bezig met de afhandeling van schades en het bepalen van het assortiment in de winkel.

Annemiek heeft een hele andere achtergrond en werpt daarmee een frisse blik op de zaak. Haar loopbaan is gestart als verzekeringsadviseur en uiteindelijk heeft ze de stap naar teamleider gemaakt. De intentie was om Roel administratief te ondersteunen en op de achtergrond te blijven maar ze bleek de fietsen business toch wel erg leuk te vinden en is de zaak daardoor samen met Roel gaan runnen. Inmiddels regelt ze alles achter de schermen bij Bike Totaal Vlassak maar staat ze ook graag in de winkel.

Het gedreven en vakkundige team bestaat naast Roel en Annemiek uit 5 fulltimers en enkele oproepkrachten. Samen zijn ze de drijvende kracht van de moderne en ruim opgezette fietsenwinkel.

Er wordt uitsluitend gewerkt met A-merken en het assortiment is zeer uitgebreid. Zo kan je bij Bike Totaal Vlassak terecht voor de gerenommeerde fietsmerken Koga, Batavus, Gazelle, Dutch ID, Cortina, Trek, Cube, Alpina, Loeki, Riese & Muller en Cannondale.

Ook zijn wij gespecialiseerd in het samenstellen van jouw droomfiets in de vorm van een Koga Signature, Trek Project One, Bakfiets of Speciaalfiets van Van Raam. Denk daarbij aan een driewieler duo- of rolstoelfiets. Vanaf 2021 is Bike Totaal Vlassak officieel een Shimano Service Center waardoor je als klant ervan verzekerd bent dat het onderhoud en de reparatie van de fiets wordt uitgevoerd door professionele goede opgeleide monteurs én dat er gebruik wordt gemaakt van onderdelen van topkwaliteit.

Voor accessoires werken we met bijvoorbeeld samen met het merk BBB. Wil je een nieuwe helm, fietsschoenen of fietskleding? In onze vernieuwde grote kledinghoek is voor ieder wat wils van de merken Cube, Rogelli en BBB. Op zoek naar een nieuwe fietstas? New Looxs, Basil en Koga bieden een super goede kwaliteit. De merken MIO en Wahoo worden aanbevolen als je op zoek bent naar fietsnavigatie of een van de Wahoo trainers. Tenslotte hangen er kinderzitjes in onze schappen van Bobike en Yepp.