Bike Totaal Vlassak

 
Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop!

Roel Parren

Bij Bike Totaal Vlassak vanaf 2015. Hobby’s: klussen aan oude auto’s en sporten: fitness, mountainbiken, hardlopen. Roel is ook al jarenlang werkzaam in de fietsbranche. Hij heeft als bedrijfsleider in diverse fietswinkels gestaan en zodoende kwaliteiten ontwikkeld om te weten wat belangrijk is voor de klant! Niet alleen een ruime keuze aan fietsen en onderdelen/accessoires bieden, maar vooral de service die bij het product fiets komt kijken goed op orde hebben.

Annemiek Reijven

Bij Bike Totaal Vlassak vanaf 2018. Hobby’s: uit eten gaan, wandelen in het bos, sportinstructrice. Annemiek is zowel in de winkel als achter de schermen te vinden. Zij houdt zich niet alleen bezig met de verkoop van een fiets maar pakt ook administratieve zaken op. Met haar ruime ervaring in de sportbranche en haar in de verzekeringsbranche opgedane ervaring op het gebied van commercie en leidinggeven werpt Annemiek een frisse blik op ons bedrijf.

Peter Paul Jeuken

Bij Bike Totaal Vlassak vanaf 1999. Hobby’s: Carnaval en gezellige uitstapjes maken met vrienden. Peter-Paul staat altijd met een lach in de winkel! Hij geniet ervan om je te adviseren bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte fiets en neemt daar alle tijd voor. Of je nu interesse hebt in de allerkleinste kinderfiets of een speciale lage instap E-bike zoekt; Peter-Paul zorgt ervoor dat je de fiets kiest die bij jouw past.

Rick Maes

Bij Bike Totaal Vlassak vanaf 2018. Hobby’s: uit eten gaan, uitgaan en voetbal. Rick is chef werkplaats en vindt de combinatie van werkzaamheden in een fietsenwinkel het leukst! Het ene moment geeft hij de mensen advies over fietsen en bijbehorende accessoires, en het volgende moment buigt hij zich over een moeilijke storing op elektrisch gebied. Zodra je met veel plezier op de fiets stapt, is Rick ook tevreden!

Marcel Hendrix

Marcel is vanaf februari 2021 aan ons team toegevoegd. In zijn vrije tijd zit hij graag op zijn racefiets of mountainbike. Omdat hij graag meer wilde doen met zijn passie voor fietsen is hij naast zijn werk bij de gemeente in 2020 gestart met de 2-jarige opleiding Fietshersteller-Fietsvakhandelaar. Zijn praktijkervaring doet hij elke vrijdag bij ons op met veel voldoening en plezier!

Martijn Kemper

Bij Bike Totaal Vlassak vanaf 2017. Zijn hobby’s zijn mountainbiken + interesse in oude mountainbikes. Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan als fietsmonteur, is Martijn het team van Bike Totaal Vlassak komen versterken in augustus 2017. Hij zorgt ervoor dat een fiets na reparatie of onderhoud op en top kan worden afgeleverd! Je kunt ook bij hem terecht bij het maken van een afspraak voor onderhoud/reparatie van jouw fiets.

Marcel van Oosterhout

Bij Bike Totaal Vlassak vanaf oktober 2022. In zijn vrije tijd zit hij graag op 1 van zijn fietsen: of het nu mountainbiken, gravelen, fietsvakanties of een uitdaging voor het goede doel is: hij doet het allemaal! Ook een avondje muziek en/of theater slaat hij niet af, net als een terrasje of lekker biertje op de bank. Door zijn fietshobby is Marcel ruim 30 jaar geleden het vak ingerold en werkt hij nog steeds met veel plezier in deze branche. Op sleutelgebied is er een grote voorkeur voor de sportieve fiets.

Roy Meeuwsen

Bij Bike Totaal Vlassak vanaf oktober 2022. Na jarenlang in de autogarage gewerkt te hebben heeft Roy de overstap naar de fietsen gemaakt. Het liefst zit hij op zijn racefiets of mountainbike, maar een mooie wandeling in de natuur vind Roy ook heerlijk. Thuis is hij bezig met zijn huisdieren of sleutelt hij met elektronica en computers. Verder houdt hij zich bezig met diverse sporten en muziek. Je kan bij Roy terecht voor advies over je fiets of reparatie en onderhoud.