Bike Totaal Muijs Over ons

Bike Totaal Muijs

 
Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop!

Historie

Muijs Tweewielers is opgericht en begonnen in 1948 te Oudewater. In 1950 kwam er een winkelpand met ruimte voor een werkplaats vrij in Hilversum. Dit was voor oprichter Anthony Muijs de ideale kans om samen met zijn vrouw Marrie in een groter dorp aan de slag te kunnen!

Wat begon als een klein winkeltje, werd langzamerhand steeds meer uitgebreid tot een grote zaak met volwaardig werkplaats. Tot en met 1967 heeft de familie Muijs, met toen 5 kinderen in de leeftijd van 3-15 jaar, boven de winkel gewoond. Dat werd een beetje krap en toen zijn ze verhuisd.

Tot de overname van zoon Arjan in 1990 werden vooral fietsen en bromfietsen verkocht en gerepareerd. In de jaren 90 begon Arjan naast Muijs Tweewielers ook nog Muijs Outdoor, waar sportieve fietsen maar ook schaatsen, ski’s en skeelers verkocht en onderhouden werden.

Na de eeuwwisseling werden de twee winkels weer tot 1 geintregeerd op de huidige locatie. Bromfietsen werden verruild voor e-bikes en zo staan we tegenwoordig in een moderne winkel en werkplaats voor alle soorten fietsen en e-bikes.

In 2021 is er begonnen met de oude bovenwoning bij de winkel te betrekken voor nog meer ruimte voor onze mooie producten.