Bike Totaal Marc Ermens Over ons

Bike Totaal Marc Ermens

 
Klik hier voor alle openingstijden
Profile Marc Ermens 'de Fietsspecialist' gaat verder als Bike Totaal Marc Ermens. Een nieuwe naam, maar met de vertrouwde service die je van ons gewend bent. Kom je snel eens kijken? In onze winkel in Oploo verwezenlijken we jouw fietswensen.

Bike Totaal Marc Ermens

In onze winkel in Oploo verwezenlijken we fietswensen. Zo worden Uw lichaamslengte maten via Bodyscanning opgemeten en wordt uw fiets ingesteld. Hiermee is een gezond fietsplezier verzekerd. Ook de nazorg aan uw fiets heeft onze grootste aandacht zodat uw fiets perfect op orde blijft. Of het nu een twee-, drie- of vierwieler is, onze monteurs zijn goed geschoold en blijven cursussen volgen om van de nieuwste technieken op de hoogte te blijven. Verder verzorgen wij ook de ombouw van uw gewone fiets naar elektrisch of monteren we zijwielen. Het leveren en repareren van driewielers en speciaal fietsen is geen probleem. Dit alles doen we met het hele Team van Bike Totaal Marc Ermens.

Wij staan graag voor U klaar.

Ons Team

Marc Ermens

Eigenaar

Marc Ermens is samen met Miranda eigenaar van Bike Totaal Marc Ermens. Naast verkopen en repareren doet hij alle voorkomende werkzaamheden. En zorgt dat alles op koers blijft. Marc is oorspronkelijk als onderhoudsmonteur opgeleid en heeft voor de start van zijn onderneming in 1998 de complete opleidingen tot fiets- en bromfietstechnicus afgerond. Marc heeft als specialisatie; alle lastige storingen oplossen.

Miranda Ermens

Eigenaresse

Miranda is samen met Marc Ermens eigenaresse van Bike Totaal Marc Ermens. Miranda ondersteunt de verkoop, doet de boekhouding en verder regelt ze alles wat op haar pad komt. Zij is de spil van de onderneming. Miranda is naast de winkel ook nog parttime werkzaam als psychiatrisch verpleegkundige.

Edwin Linders

Verkoper

Edwin is de vaste verkoper bij Bike Totaal Marc Ermens. Hij begeleid U als klant graag met het vervullen van al uw fietswensen, zoals een uitgebreide informatieve presentatie van fietsen, fietsmeting, advies voor een fietsverzekering of lease. Edwin is U graag van dienst. Edwin is afkomstig uit de levensmiddelenbranche waar hij veel verkoop ervaring heeft opgedaan.

Bas de Rijck

Fietsmonteur

Ook Bas is een echte “Plosse” inwoner. Bas is oorspronkelijk elektrotechnisch monteur Bas heeft als specialiteit het oplossen van storingen en opbouwen van elektronische constructies. Deze ervaringen komen goed van pas bij het werken aan elektrische fietsen.

Lindy van Berkel

Administratief medewerker

Lindy komt ook uit Oploo en werkt sinds 2019 bij Bike Totaal Marc Ermens. Zij ondersteunt vooral Miranda met de boekhouding en andere administratieve werkzaamheden. Daarnaast staat zij 3 dagdelen per week klanten telefonisch te woord voor planning van beurten en algemene vragen. Ook zorgt Lindy, samen met andere collega's voor een nette opgeruimde winkel.

Chris

Fietsmonteur

Chris heeft al veel gesleuteld aan zijn eigen racefietsen en (bak-)fietsen van zijn eigen gezin, alvorens de overstap te maken naar de professionele werkplaats. Ook op het gebied van andere technieken is Chris een echte "allrounder". Als hobby gaat Chris graag wielrennen of met zijn zoon en vrouw gezellig op de fiets. Daarnaast heeft hij als hobby jongleren.

Patty

Verkoopster

Patty werkt sinds 2022 bij Bike Totaal Marc Ermens. Ze helpt u graag met de zoektocht naar uw nieuwe fiets en het vervullen van uw fietswensen. Ze geeft uitgebreid informatie over de fietsen, fietsmeting en adviseert met fietsverzekeringen.

Roel

fietsmonteur

Roel is een echte "Plosse" collega. Geboren en getogen in Oploo en in zijn jonge jaren zeer actief als wielrenner. Alles stond in die tijd in het teken van fietsen. Roel heeft er toendertijd niet voor gekozen om van zijn hobby zijn werk te maken en is uiteindelijk jaren werkzaam geweest in de bouw. Nu lekker dicht bij huis, als fietsmonteur bij ons in dienst. Hier kan hij zijn sleutelervaring van voorheen goed gebruiken. Daarnaast vindt Roel het ook leuk om U aan de kassa te helpen met aankopen.

Rene

Fietsmonteur

Rene komt uit de agrarische branche. Sleutelen aan tractoren, machines en met weinig middelen een probleem oplossen is waar hij goed in is. Die technische ervaringen en achtergrond kan hij nu goed gebruiken in het wereldje van de fietsen. Creatief oplossen van problemen is een van de eigenschappen die Rene hier goed van pas komt. In zijn vrije tijd gaat Rene graag fietsen en wandelen, maar als er Formule 1 op TV is, zit hij gezellig voor de buis.

Wouter Smits

Hulpmonteur

Wouter is niet in dienst Bij Bike totaal Marc Ermens, maar volgt bij ons een re-integratietraject en zet zich in als hulpmonteur.