Bike Totaal Leensvaart

Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop! Je kunt bij ons terecht voor Batavus, Cube, Dutch ID, Flyer, Gazelle, Koga, Roetz, Sparta, Riese & Müller en Stromer.

Adresgegevens

Nico de Regtplein 3 3218 XW HEENVLIET
Plan je route

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
08:30 - 16:00
Zondag
Gesloten
Services:
Zadelmeting
Fietsmeting
Fietsverzekering
Fietsreparatie
Leenfiets
Fiets inruilen
Service & Onderhoudspakket
Fietsverhuur
Haal- en Brengservice
Fietslease
Toon meer services

Riese & Müller fiets kopen? Kom langs in onze winkel in Heenvliet!

Koop een Riese & Müller in Heenvliet: Verzekerd van jarenlang onbezorgd fietsen.

"I want to build this bicycle!"

De geschiedenis van Riese & Müller begint bij een jonge man genaamd: Heiko Müller;

''In april 1993 leest Heiko in de krant over de "Hessische Innovationspreis". In 10 dagen en nachten moet er een aluminium prototype worden gebouwd. Meteen wordt hij Birdy genoemd vanwege het vogelvlucht achtige rijgevoel door de volledige vering. Deze wint vervolgens de speciale prijs bij de wedstrijd. Dat is tevens het startschot voor ons bedrijf "Riese & Müller"

‘Er is niet één e-bike voor iedereen maar er is voor iedereen de juiste e-bike’
Dit spreekt echt voor een Riese & Müller. Van een sportieve Speed Pedelec tot een retro E-bike. Voor iedereen is er een model. Riese & Müller staat echt voor betrouwbaarheid. Dit geldt zeker ook voor de aandrijving, daarom zijn alle fietsen uitgerust met het Bosch aandrijfsysteem.

Wij bij Leensvaart hebben de 5 populairste modellen in de winkel staan. Zowel in high speed als normale e-bike. Samen kunnen we jouw perfecte Riese & Müller configureren. Op zoek naar een Riese & Müller komt gezellig langs bij ons in de winkel.

Uiteraard is het mogelijk om een uitgebreide testrit te maken om zo een indruk te krijgen van deze bijzonder goede fietsen.

Uiteraard leveren wij elke Riese & Müller met 5 jaar volledige garantie! Op deze manier proberen wij jou te voorzien van onbezorgd fietsplezier!

Onze topmerken

Kies een merk om ons assortiment te bekijken