Bike Totaal Barendrecht Deze winkel

Bike Totaal Barendrecht

 
World of Bikes gaat verder als Bike Totaal Barendrecht. Een nieuwe naam, maar met de vertrouwde service die je van ons gewend bent. Kom je snel eens kijken? Binnenkort wordt deze winkel omgebouwd.
Bike Totaal Barendrecht

Bike Totaal Barendrecht

Voordijk 275
2992 AL Barendrecht
1775 beoordelingen 8.7 - zeer goed
Openingstijden
maandag
08.00:17:30
dinsdag
08.00:17:30
woensdag
08.00:17:30
donderdag
08.00:17:30
vrijdag
08.00:21:00
zaterdag
08.00:16:30
zondag
Gesloten

Hoe het begon

Wat nu World of Bikes is, begon meer dan 40 jaar geleden als hobby in een schuur. Het fietsbloed heeft altijd al door de aderen van de oprichter, de heer Terlouw gestroomd.

De heer Terlouw repareerde en verkocht al lange tijd gebruikte fietsen, maar dit was meer een hobby voor de zaterdag. De vraag naar fietsen werd steeds groter. Om de druk voor zijn vader wat te verlichten ging zoon Peter Terlouw hem op de zaterdagen helpen. Peter bleek over hetzelfde bloed als zijn vader te beschikken en al snel liep de hobby zo uit de hand dat de winkel op 1 april 1998 vijf dagen per week open ging. In 1999 kwam het eerste personeelslid in dienst, en de kleine fietsenwinkel in Barendrecht is nu uitgegroeid tot de moderne fietsenwinkel van 3000 m2 onder de naam World of Bikes.

"INMIDDELS IS WORLD OF BIKES EEN LANDELIJK BEGRIP GEWORDEN. ELKE DAG STAAT ER EEN DOLENTHOUSIAST TEAM VAN 30 MENSEN VOOR JE KLAAR."

Whatsapp ons

World of Bikes

Er staat niet voor niets de tekst Powered by Bike Totaal & Profile 'de Fietsspecialist' onder het logo van World of Bikes. World of Bikes is een showroom en experience center waar alle Bike Totaal en Profile 'de Fietsspecialist' winkels in de omgeving samenkomen. Deze samenwerking tussen de formules zorgt voor een regiofunctie, waarbij in de grote winkel van World of Bikes - naast een groot assortiment onderdelen en accessoires - àlle fietsen te zien zijn. U kunt hier naar hartenlust fietsen testen en vergelijken en, wanneer u er één gevonden heeft die helemaal naar uw zin is, de fiets direct kopen. Na aankoop kunt u de fiets ophalen bij uw vertrouwde Bike Totaal of Profile 'de Fietsspecialist' winkel in de buurt, waar ook de verdere service wordt verleend.


Anno nu: 3000m² fietsbeleving, 15 topmerken en altijd volop fietsen op voorraad

Inmiddels is World of Bikes, mede door de persoonlijke service bij internetverkoop van fietsen, een landelijk begrip geworden. Elke dag staat er een dolenthousiast team van 30 mensen voor je klaar om je waar dan ook mee van dienst te kunnen zijn. In onze winkel staan altijd honderden fietsen van veel verschillende topmerken waar je zo op kunt proefrijden. Onze werkplaats is één van de grootste werkplaatsen in fietsenland en staat vol met gespecialiseerde topmonteurs die geen uitdaging uit de weg gaan.

De toekomst: "Klant, klant, nog eens klant en dan de rest!"

Niets is zo veranderlijk als de fietsenbranche. De fabrikanten stellen steeds hogere eisen en het totaalpakket van een (online) winkel met topservice en een scherpe prijs wordt steeds belangrijker. Wij geloven dat hier onze toekomst ligt. De gevleugelde uitspraak van de heer Terlouw was: "klant, klant, nog eens klant en dan de rest". Deze uitspraak hanteren wij nog steeds Bij elke stap die wij nu en in de toekomst nemen is deze uitspraak ons uitgangspunt.