Cortina E-Common Family Integrated: De ultieme familiefiets

Veiligheid, zekerheid, luxe. Dit zijn de kernwoorden van de nieuwe Cortina E-Common Family Integrated, de high-end e-bike die speciaal is ontworpen voor gezinnen. Met deze fiets kan je in stijl en comfort je kinderen vervoeren en al je dagelijkse benodigdheden meenemen, zonder concessies te doen aan veiligheid en functionaliteit.

Cortina E-Common Family Integrated

Deze gloednieuwe Cortina valt op door haar strakke design en moderne kleuren. Verkrijgbaar in het elegante Black Graphite en het stijlvolle Moss Green, geeft deze e-bike een luxe uitstraling aan je dagelijkse ritten.

Profiteer van al deze voordelen

Actieradius van 60 tot 120 km
Bosch Active Line Plus middenmotor, 50 Nm
500 Wh accu
Enviolo traploze versnelling
Nu met Standaard Superservice
Verbind het bedieningsunit met de eBike Flow-app

Ruimte voor alles wat belangrijk is

Dankzij de ruime opzet tussen zadel en stuur is er plaats voor een kinderzitje voorop. De fiets is voorzien van het flexibele MIK dragersysteem, waarmee je eenvoudig kinderzitjes, fietstassen en andere accessoires kunt bevestigen. Of je nu boodschappen doet of je kinderen naar school brengt, deze e-bike biedt de ruimte en mogelijkheden die je nodig hebt.

Uitvoeringen

De Cortina E-Common Family Integrated is verkrijgbaar in twee prachtige kleuren: Moss Green en Black Graphite. Met een adviesverkoopprijs van €3449 biedt deze e-bike een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor gezinnen die veiligheid, zekerheid en luxe zoeken.

Kies voor de Cortina E-Common Family Integrated en ervaar het ultieme gemak en comfort van één van de beste familiefietsen op de markt.

Bezoek vandaag nog je dichtstbijzijnde Bike Totaal dealer voor een proefrit!

Met Enviolo Urban schakel je traploos en fiets je altijd in de perfecte versnelling.Traploos schakelen
Dit is dé ideale familiefiets met genoeg ruimte voor kinderzitjes voor- of achter.Familiefiets
De moderne bedieningsunit kun je gemakkelijk verbinden met de eBike Flow-app, die bomvol handige functies zit!Bosch LED Remote Display
Standaard superservice

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets

✓ Altijd inruilmogelijkheden

✓ Je fiets wordt altijd rijklaar geleverd

✓ Montage van accessoires inbegrepen

✓ Eerste servicebeurt inbegrepen

✓ Korting op de volgende servicebeurten

✓ Altijd een leenfiets

✓ Zadel-omruilgarantie

✓ Fiets-omruilgarantie

✓ Vijf jaar garantie op e-bikes

✓ En: fluitend wegfietsen

Vandaag plan je hem, die proefrit

Fiets comfortabel en in stijl naar het bloeiende park, naar werk, school of zelfs naar het buitenland. Zo'n fiets vol mogelijkheden wil je niet alleen bekijken, maar ook uittesten! Plan daarom een proefrit in en wees zeker van je aankoop. We helpen je graag in een van onze 163 winkels.