Stromer, here to change


Stromer, een pionier in de wereld van speed pedelecs, staat synoniem voor innovatie, kracht en elegantie op twee wielen. Met een toewijding aan premium design en geavanceerde technologieën heeft Stromer de normen verlegd voor wat mogelijk is op het gebied van e-bikes. Hun voortdurende streven naar perfectie resulteert in speed pedelecs die niet alleen de manier waarop we ons verplaatsen veranderen, maar ook een levensstijl vertegenwoordigen die vrijheid, duurzaamheid en ongeëvenaard vakmanschap omarmt. Welkom in de wereld van Stromer, waar elke rit een avontuur is.

Stromer's geschiedenis begon in Zwitserland, waar in 2009 het bedrijf werd opgericht door Thomas Binggeli. De visie was duidelijk: een speed pedelec ontwerpen die niet alleen uitzonderlijke prestaties leverde, maar ook de normen van stijl en functionaliteit verhoogde.

In 2011 lanceerde Stromer zijn eerste model, de Stromer ST1, die al snel bekendheid verwierf vanwege zijn krachtige motor, geavanceerde batterijtechnologie en strakke ontwerp. Dit markeerde het begin van een revolutie in de wereld van speed pedelecs, waar Stromer een toonaangevende rol zou gaan spelen.

Door de jaren heen heeft Stromer voortdurend geïnnoveerd en geëvolueerd, met de introductie van nieuwe modellen zoals de ST2 en ST5, die nog meer vermogen, bereik en connectiviteit bieden. Het bedrijf heeft zich altijd gericht op het leveren van hoogwaardige fietsen die voldoen aan de behoeften van veeleisende fietsers, of het nu gaat om woon-werkverkeer, vrijetijdsritten of avontuurlijke tochten.

Met een sterke toewijding aan vakmanschap, technologische vooruitgang en duurzaamheid blijft Stromer de grenzen verleggen van wat mogelijk is op het gebied van speed pedelecs, en blijft het een iconisch merk dat synoniem staat voor innovatie en prestaties.