Stromer ST3

De Stromer ST3 is een indrukwekkende speed pedelec, ontworpen voor de ervaren pendelaar en de echte liefhebber van snelheid en prestaties. Deze speed pedelec biedt motorondersteuning tot een indrukwekkende 45 km/u, waardoor lange afstanden in korte tijd kunnen worden overbrugd (max. 180km). Dit maakt de ST3 ideaal voor forenzen die snel en efficiënt naar hun werk willen reizen.

Voor diegenen die op zoek zijn naar extra comfort en duurzaamheid, is er vanaf mei 2024 de optie om te kiezen voor een Pinion en een carbonriemaandrijving van Gates. Deze combinatie zorgt voor een onderhoudsarme en soepele rijervaring. Bovendien kan de fiets worden uitgerust met een geïntegreerd ABS-beveiligingssysteem, wat extra veiligheid biedt tijdens het fietsen.

Ook bij de ST3: de basisconnectiviteit via de gratis Stromer OMNI BT app. Met deze app kunnen gebruikers eenvoudig de kilometerstand en persoonlijke prestaties opvragen, wat helpt om de fiets optimaal te benutten en het onderhoud goed bij te houden.

De ST3 biedt ook een geruststellende 10 jaar garantie op het frame, wat de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de fiets onderstreept.

De ultieme keuze voor de doorgewinterde forens en de echte speed pedelec fanaat, die niets minder dan het beste wil.

De ST3 uitgelicht

Achterwielmotor met ondersteuning tot 45 km/uKracht
Bereik tot 150 km (optioneel tot 180 km).Accu
Geïntegreerd display met Bluetooth connectiviteitStromer OMNI BT app
Comfortabele, aanpasbare zitpositieZitpositie