Stromer ST2 Pinion, brengt u comfortabel van A naar B


De Stromer ST2 Pinion is een indrukwekkende e-bike die ideaal is voor woon-werkverkeer en dagelijkse activiteiten. Een opvallend kenmerk is de krachtige motorondersteuning die snelheden tot 45 km/u mogelijk maakt, waardoor je snel en efficiënt van A naar B kunt reizen. De fiets biedt ook basisconnectiviteit via de gratis Stromer OMNI BT app, waarmee je eenvoudig gegevens zoals kilometerstand en persoonlijke prestaties kunt bekijken en beheren.

Wat de aandrijving betreft, maakt de combinatie van Pinion-versnellingen en een carbonriemaandrijving van Gates de ST2 Pinion een robuuste en onderhoudsvriendelijke keuze voor dagelijks gebruik. Dit systeem staat garant voor soepele en betrouwbare prestaties, perfect voor een allround fiets die geschikt is voor verschillende terreinen en omstandigheden.

Een ander opmerkelijk punt is de lange garantieperiode van 10 jaar op het frame, wat het vertrouwen in de duurzaamheid en kwaliteit van deze e-bike benadrukt. Kortom, de Stromer ST2 Pinion is ontworpen om te voldoen aan de eisen van dagelijks woon-werkverkeer en biedt een combinatie van snelheid, betrouwbaarheid en connectiviteit voor fietsers die een veelzijdige en efficiënte fiets willen.

De ST2 uitgelicht

Achterwielmotor met ondersteuning tot 45 km/uKracht
Bereik tot 120 km (optioneel tot 180 km).Accu
Geïntegreerd display met Bluetooth connectiviteitStromer OMNI app
Dankzij carbonriemaandrijving van Gates bijzonder onderhoudsvriendelijk.Riemaandrijving