Stromer ST5

De Stromer ST5 Pinion is een indrukwekkende toevoeging aan het high-end segment van speed pedelecs. Deze e-bike is uitgerust met het geavanceerde elektronische schakelsysteem Pinion Smart, wat zorgt voor een naadloze rijervaring. Met deze technologie kunnen rijders met een eenvoudige druk op de knop schakelen, wat bijdraagt aan het comfort van de fiets.

De ST5 Pinion heeft ook de prestigieuze Red Dot Award 2024 gewonnen in de categorie 'Best of the Test', wat getuigt van zijn uitstekende ontwerp en prestaties. Dit is een erkenning die alleen wordt toegekend aan producten die uitblinken in kwaliteit en innovatie.

Een ander opvallend kenmerk van de Stromer ST5 Pinion is de volledige ABS (anti-blokkeersysteem). Dit veiligheidsmechanisme voorkomt dat de wielen blokkeren tijdens plotseling remmen, wat de veiligheid aanzienlijk verhoogt, vooral bij hoge snelheden.

De sportmodus op de achterwielmotor biedt extra kracht en versnelling, waardoor de rijervaring dynamischer en opwindender wordt. Dit maakt de ST5 niet alleen een snelle, maar ook een zeer responsieve speed pedelec.

De ST5 wordt omschreven als de 'executive onder de speed pedelecs', wat betekent dat hij zich richt op de veeleisende rijder die niet alleen topprestaties, maar ook luxe en stijl verwacht. Net zoals een executive auto, combineert de ST5 eersteklas functies, superieure technologie en een verfijnd ontwerp om een product te leveren dat boven de concurrentie uitstijgt. Dit maakt de Stromer ST5 Pinion een uitstekende keuze voor diegenen die het beste van het beste zoeken in hun e-bike ervaring.

De ST5 uitgelicht

Krachtige achterwielmotor mét sportmodusKracht
Maximaal bereik tot wel 180 kmBereik
Connectiviteit via mobiel netwerkConnect
Volledig geïntegreerd antiblokkeringssysteemABS