Stromer ST1, de allrounder voor het dagelijkse leven.


De Stromer ST1 is een krachtige speed pedelec die perfect geschikt is voor woon-werkverkeer en dagelijks gebruik. Met zijn motorondersteuning die tot 45 km/u gaat, biedt de ST1 een efficiënte manier om snel door stedelijke gebieden te navigeren. Wat deze fiets extra handig maakt, is de gratis Stromer OMNI BT app, waarmee je basisconnectiviteit hebt voor het volgen van ritten, diefstalbeveiliging en het aanpassen van instellingen.

Een opvallend kenmerk van de Stromer ST1 is de accu die eenvoudig kan worden uitgeworpen met een druk op de knop, wat handig is voor het opladen of vervangen van de accu. Dit zorgt voor extra flexibiliteit en gebruiksgemak, vooral voor dagelijkse ritten. Bovendien biedt de mogelijkheid voor individuele aanpassing van de motorinstellingen een gepersonaliseerde rijervaring, waardoor gebruikers de fiets kunnen afstemmen op hun specifieke behoeften en voorkeuren.

Met een garantie van 10 jaar op het frame is de Stromer ST1 gebouwd voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, waardoor het een uitstekende investering is voor wie op zoek is naar een allround speed pedelec voor dagelijks gebruik. Deze fiets combineert snelheid, connectiviteit en aanpasbaarheid, waardoor hij ideaal is voor mensen die op zoek zijn naar een efficiënte en betrouwbare manier om van en naar het werk te pendelen, en voor algemeen gebruik in het dagelijks leven.

De ST1 uitgelicht

Achterwielmotor met ondersteuning tot 45 km/uKracht
Bereik tot 120 km (optioneel tot 180 km).Accu
Geïntegreerd display met Bluetooth connectiviteitStromer OMNI BT app
Comfortabele, aanpasbare zitpositieZitpositie