Filters

Gazelle Grenoble C380 HMB

De Gazelle Grenoble C380 HMB elektrische fiets biedt de perfecte balans tussen kracht, comfort en veelzijdigheid. Met de indrukwekkende motor, betrouwbare accu, ruime actieradius en traploze versnelling is de Grenoble C380 HMB de ultieme e-bike voor iedereen die moeiteloos en comfortabel wilt fietsen.

Bij de Gazelle Grenoble C380 HMB krijg je het Bike Totaal Fietspaspoort voor de beste service en onderhoud bij jou in de buurt. Bovendien krijg je 5 jaar garantie op je nieuwe elektrische fiets. Helemaal gratis. Dat is pas zorgeloos fietsen!

2 producten
Bosch Perfomance Line middenmotor, 65 NmEnviolo traploze versnellingActieradius van 120 tot 160 km
 3.599,00-
Bosch Perfomance Line middenmotor, 65 NmEnviolo traploze versnellingActieradius van 120 tot 160 km
 3.599,00-

Gazelle Grenoble C380 HMB: krachtige én stille motor

De Gazelle Grenoble C380 HMB is uitgerust met een krachtige en stille Bosch Performance Line middenmotor. Deze hoogwaardige motor biedt een vlotte en responsieve ondersteuning tijdens het trappen, waardoor je met gemak heuvels beklimt en langere afstanden aflegt. Of je nu dagelijks naar je werk fietst of graag recreatieve tochten maakt, de Grenoble 380 HMB zorgt ervoor dat je altijd een krachtige en soepele rit ervaart.

De Gazelle Grenoble C380 HMB maakt deel uit van de Gazelle Grenoble serie. Andere fietsen uit deze serie van Gazelle zijn: Gazelle Grenoble C5Gazelle Grenoble C7 en de Gazelle Grenoble C8.

Betrouwbare accu en grote actieradius met de Gazelle Grenoble C380 HMB

Met de Gazelle Grenoble 380 HMB hoef je je geen zorgen te maken over een lege accu tijdens je avonturen. Deze e-bike wordt geleverd met een hoogwaardige Bosch PowerTube-accu, die elegant in het frame is geïntegreerd. De accu heeft een royale capaciteit, waardoor je probleemloos langere afstanden kunt afleggen zonder tussentijds op te laden. Afhankelijk van de accu die je kiest fiets je tot wel 160 kilometer op één accu lading! Of je nu lange tochten maakt in de natuur of dagelijks je dagelijkse taken uitvoert, de Grenoble 380 HMB biedt je de vrijheid en het vertrouwen om te gaan waar je maar wilt. Meer weten? Lees de blog actieradius.

Geniet van een traploze versnelling

De Gazelle Grenoble C380 HMB is uitgerust met een geavanceerd Enviolo traploos versnellingssysteem. Met deze innovatieve technologie kun je naadloos schakelen en altijd de ideale trapweerstand vinden, ongeacht de snelheid of het terrein waarop je fietst. Het traploze versnellingssysteem zorgt voor een moeiteloze en soepele rijervaring, waardoor je altijd in de perfecte versnelling fietst. Of je nu op vlakke wegen fietst, heuvels beklimt of tegenwind trotseert, de Grenoble 380 HMB biedt je het ultieme fietscomfort en gemak.

Voor wie is de Gazelle Grenoble C380 HMB geschikt?

Of je nu een forens bent die dagelijks naar het werk fietst, een actieve fietser die graag lange afstanden aflegt of iemand die gewoon van de vrijheid en het plezier van elektrisch fietsen wilt genieten, de Gazelle Grenoble C380 HMB voldoet aan al jouw behoeften. Met zijn krachtige motor, betrouwbare accu, grote actieradius, soepele versnellingen en comfortabele rijgedrag is deze e-bike een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige en veelzijdige elektrische fiets.

Bij de aankoop van een elektrische fiets komt veel kijken. We snappen als je met een aantal vragen zit. Daarom helpen we je graag op weg. Weten waar je allemaal op kunt letten bij je aankoop? Bekijk de e-bike aankoopgids of laat je adviseren in de winkel.

Gazelle Grenoble C380 HMB proefrijden?

Je nieuwe e-bike eerst uitproberen? Dat kan! Kies je favoriete model uit en plan een proefrit bij een Bike Totaal bij jou in de buurt. Laat je adviseren door de specialist over de juiste maat en het ideale model. Helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeften. Met meer dan 140 winkels zit er altijd wel een Bike Totaal bij jou in de buurt. Ben je al overtuigd? Bestel je nieuwe Gazelle Grenoble 380 HMB eenvoudig online. Haal je nieuwe aanwinst op in de winkel of laat 'm gratis thuisbezorgen.