€200 korting op de Dutch ID Wave en Flow

De lente roept en de fiets wacht op jou! Het is tijd om de wereld te verkennen, nieuwe routes te ontdekken en vollop te genieten van het buitenleven. Verdwaal en ga op avontuur. En als het aan ons ligt, pak je die €200,- korting op de Dutch ID Wave of de Dutch ID Flow en geniet je van het buitenleven op je nieuwe Dutch ID.

De Dutch ID Wave 40 of 50

De Wave collectie van Dutch ID heeft een strak en trendy design, de focus bij deze mooie e-bike is comfort. De combinatie van een stijf frame en brede banden zorgen voor een perfecte wegligging en veel grip. Dit maakt deze e-bike perfect voor stadsgebruik en lichtere fietstochten.  In de Wave serie kan je kiezen tussen een 40 Nm en 50 Nm koppel Bosch middenmotor. Deze motor is onderhoudsarm en zorgt voor een zeer natuurlijk fietsgevoel. Kies je voor een aandrijfriem (beltdrive) in plaats van een ketting, dan heb je nóg minder onderhoud. De Wave is hiernaast voorzien van een Nexus 7 versnellingsnaaf en hydraulische schijfremmen. 

Bosch Active Line Plus, 40 Nm of 50Nm

Hydraulische schijfremmen

Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf

Tot wel 120 kilometer op één accu

Optioneel bij Wave 50: Een aandrijfriem voor minder onderhoud

Bekijk hier de Dutch ID Wave 40
Bekijk hier de Dutch ID Wave 50
Bekijk hier de Dutch ID Wave 50 belt

Dutch ID Flow in het kort

Als enige Dutch ID model in een prachtige kleur Satin Silver, is de Flow uniek in zijn soort. Met zijn volledig nieuwe design en vloeiende afwerking is hij gemaakt voor actieve alleskunners. Inclusief krachtige én duurzame Bosch middenmotor, traploos schakelen, hydraulische schijfremmen en een 400 Wh accu voor wel 120 kilometer fietsen.

 Uniek modulair framedesign

 Bosch Active Line Plus motor, 50 Nm

 Traploos schakelen met Enviolo versnellingsnaaf

 Hydraulische schijfremmen voor snel en veilig stoppen

 Tot wel 120 kilometer op één accu

Bekijk hier de Dutch ID Flow