Home
Acties
Cortina e common

Cortina E-Common

E-Common (Bosch) & E-Common Family (Bosch)

De zeer trendy E-Common en E-Common family zijn nu voorzien van een krachtige Bosch motor. Met de vernieuwde E-Common en E-Common Family weet je zeker dat je fit aankomt op jouw bestemming. Uitgerust met een mooi frame die in verschillende opvallende kleuren beschikbaar is, is er altijd een E-Common voor jou. En heb je veel bagage? Geen probleem. De dragers op de fietsen zijn uitgerust met het Atran Velo System (AVS). Een mand op je fiets klikken? Kinderspel met dit gebruiksvriendelijke systeem.


Nu met krachtige Bosch middenmotor

 Mand, tas of kinderzitje? Easy bevestigen met handig kliksysteem

De hele stad door: tot 85 km op één accu

Lees meer
7 van 7 resultaten
Sorteren op

Cortina E-Common en E-Common Family

De Cortina E-Common en E-Common Family zijn dé ideale partner voor in de stad. Neem met gemak al je spullen, boodschappen én je kinderen mee op pad. Met het gebruiksvriendelijke systeem op de bagagedrager klik je met gemak een mand, tas of kinderzitje vast.

Bekijk hier het assortiment manden & krattenfietstassen en fietskinderzitjes.

Nu met krachtige Bosch middenmotor

De Cortina E-Common en E-Common Family zijn nu uitgerust met een krachtige Bosch middenmotor. Ervaar een ongekende én soepele rijervaring door de stad, en kom zonder inspanning aan op je bestemming. Het leven vraagt al genoeg van je, met de E-Common modellen weet je zeker dat je fit afstapt. En met 7 of 8 versnellingen schakel je soepel en ben je zo weg als het stoplicht op groen springt. De plek van de motor zorgt ervoor dat je stabiel op de weg en het fietspad fietst. En met de betrouwbaarheid van Bosch weet je zeker dat je goed zit.

De E-Common is ook geschikt als schoolfiets. Bij de AD schoolfietstest 2023 scoort de Cortina E-Common een 7,7 onder het testpanel. Neem met gemak die zware schooltas mee en trotseer weer, wind én viaducten tijdens je dagelijkse ritje naar school. Kinderspel met de E-Common.

Tot 85 km fietsen op één accu

Met de E-Common en E-Common Family van Cortina hoef je je geen zorgen te maken over het aantal kilometers. Zo fiets je tot wel 85 kilometer op één accu lading! Doorkruis met gemak de stad, ga langs het tuincentrum en eindig je rit met een bezoekje aan de familie. Met de E-Common modellen fiets je de hele week onbezorgd rond. Meer over de actieradius van een e-bike? Lees de blog over actieradius.

Inclusief 5 jaar garantie

Koop nu een E-Common of E-Common Family en krijg gratis het 5 jaar garantiepakket*. Dat is 5 jaar garantie op je nieuwe elektrische fiets! Of het nou gaat om de accu of de motor, met reparatie en vervanging zit je zo weer op de fiets. En met meer dan 140 winkels altijd bij jou in de buurt.

Cortina E-Common en E-Common Family proefrijden?

Nog niet helemaal zeker van je zaak? Geen probleem! Kom de E-Common of E-Common Family nu proefrijden bij de Bike Totaal bij jou in de buurt. Met meer dan 140 winkels zit er altijd wel één bij jou in de buurt. En met service en onderhoud bij jou om de hoek stap je zo weer op de fiets. Klik op je favoriete model en plan gelijk je proefrit.

Bij de aankoop van een elektrische fiets komt veel kijken. Weten waar je op moet letten bij de aankoop van een nieuwe e-bike? Wij helpen je graag op weg. Bekijk de e-bike aankoopgids.