Bike Totaal Wijtman Nootdorp Over ons

Bike Totaal Wijtman Nootdorp

 
Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop!

Bike Totaal Wijtman

Al bijna 100 jaar is Bike Totaal Wijtman een familiebedrijf dat gepassioneerd is in het vakmanschap. Bij Bike Totaal Wijtman wordt vakmanschap gecombineerd met modern fietsplezier. De winkels beschikken over een uitgebreid assortiment wat naast (elektrische) fietsen ook beschikt over fietskleding, fietsaccessoires en fietsonderdelen. Binnen de bedrijfscultuur staat service op nummer één!

Bike Totaal Wijtman heeft 5 vestigingen in Delft, Nootdorp, Pijnacker, Vlaardingen en Wateringen. Bij aankoop van een fiets ontvang je een fietspaspoort met servicebeurten, waarvan de waarde op kan lopen tot maar liefst € 210,-. Alle vestigingen beschikken over modern gereedschap waarmee vakkundige monteurs zorgen voor onderhoud of reparatie van jouw fiets.

Missie: “Het behouden van een servicegerichte, dienstverlenende tweewielerwinkel waar de klant centraal staat. Hierbij willen wij de verwachtingen van de klant overtreffen”

Visie: “Bike Totaal Wijtman is een professioneel, dienstverlenend, servicegerichte tweewielerwinkel die zich onderscheid in assortiment, advies en vriendelijke benadering. Als iemand in Delft of Vlaardingen op zoek is naar een fiets of aanverwant dan denkt hij/zij aan Bike Totaal Wijtman. Bij Bike Totaal Wijtman koopt men fietsplezier!

Ophaaldienst Geen tijd of gelegenheid om je fiets te komen brengen voor een reparatie? Dan kun je altijd gebruik maken van onze ophaaldienst.

Leenfiets Als je fiets wordt gerepareerd, kun je bij ons altijd een leenfiets krijgen, zodat je altijd mobiel blijft. Ook voor de elektrische fietser hebben wij een elektrische leenfiets ter beschikking.

Kortom; Voor al je aankopen/reparaties groot of klein, moet je altijd bij Bike Totaal Wijtman zijn.

Kom eens langs bij een van onze vestigingen.