Bike Totaal Rene van Linden

In het hartje van Oisterwijk vind je 1000 m2 fietsplezier bij Bike Totaal René van Linden. Van E-bike tot racefiets, van helm tot fietsschoen. Alles wat te bedenken valt op fietsgebied is bij ons verkrijgbaar. Bovendien kun je terecht in onze grote werkplaats met top monteurs die voor je klaar staan.

Adresgegevens

Dorpsstraat 20 5061 HK OISTERWIJK
Plan je route

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten
Van dinsdag t/m vrijdag is de werkplaats geopend van 08:00-18:00. Zaterdag zijn de winkel en werkplaats geopend van 09:00-17:00.
Services:
Zadelmeting
Fietsmeting
Fietsverzekering
Fietsreparatie
Leenfiets
Fiets inruilen
Service & Onderhoudspakket
Fietslease
Toon meer services

Bike Totaal Rene van Linden

Duizend meter fietsplezier in het hartje van Oisterwijk.

Op de begane grond vind je ons zéér ruime aanbod elektrische fietsen. De expertise op dit gebied ligt zeer hoog, óók in de werkplaats. Op deze afdeling is ook volop keuze in modieuze regenkleding en tassen.

En zeker niet te vergeten op de begane grond: de grootste shop in shop van de Benelux van het schoenenmerk Fitflop. De dempende zool van deze inmiddels zeer grote schoenen- en slipper-collectie is voor veel pijnlijke voeten en gewrichten de oplossing is om pijnloos te lopen. Bij ons vind je de volledige collectie!!

De race en ATB fietsen en de daarbij behorende zeer uitgebreide dames- en heren-kledingcollectie en accessoires vind je op de bovenverdieping. Door onze specialisten op dit gebied kun je je uitgebreid laten voorlichten.

De vloer aansluitend op de werkplaats is het domein van de stadsfiets, lifestyle transportfietsen en de kinderfietsen, ook weer met alle bijbehorende accessoires én een ruime gezellige speelhoek voor de kinderen.

Natuurlijk is er ook een ruime gezellige koffiehoek waar we jou kunnen informeren over de producten in de winkel of om zelf wat te lezen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Kortom de moeite van een bezoekje waard wanneer je geïnteresseerd bent in lekker fietsen en heerlijk lopen!

Onze topmerken

Kies een merk om ons assortiment te bekijken