Bike Totaal Rene van Linden

 
Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop!

Bike Totaal Rene van Linden

Duizend meter fietsplezier in het hartje van Oisterwijk.

Op de begane grond vind je ons zéér ruime aanbod elektrische fietsen. De expertise op dit gebied ligt zeer hoog, óók in de werkplaats. Op deze afdeling is ook volop keuze in modieuze regenkleding en tassen.

En zeker niet te vergeten op de begane grond: de grootste shop in shop van de Benelux van het schoenenmerk Fitflop. De dempende zool van deze inmiddels zeer grote schoenen- en slipper-collectie is voor veel pijnlijke voeten en gewrichten de oplossing is om pijnloos te lopen. Bij ons vind je de volledige collectie!!

De race en ATB fietsen en de daarbij behorende zeer uitgebreide dames- en heren-kledingcollectie en accessoires vind je op de bovenverdieping. Door onze specialisten op dit gebied kun je je uitgebreid laten voorlichten.

De vloer aansluitend op de werkplaats is het domein van de stadsfiets, lifestyle transportfietsen en de kinderfietsen, ook weer met alle bijbehorende accessoires én een ruime gezellige speelhoek voor de kinderen.

Natuurlijk is er ook een ruime gezellige koffiehoek waar we jou kunnen informeren over de producten in de winkel of om zelf wat te lezen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Kortom de moeite van een bezoekje waard wanneer je geïnteresseerd bent in lekker fietsen en heerlijk lopen!