Bike Totaal Nan

 
Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop!

Ons team

Met expertise en plezier staan de specialisten van Bike totaal Nan altijd voor je klaar om je zo goed mogelijk te helpen. Lees hieronder meer over ons team...

Menno en Pieter

Eigenaren

"Al jaren de vertrouwde gezichten bij Nan. Met een start als monteur langzaam in het bedrijf gegroeid en van 2000 tot heden groeiend."

Jeannette

Assistent bedrijfsleider

"De goedlachse Jeannette is onze assistent bedrijfsleidster. Met haar management kwaliteiten werkt Jeannette samen met Menno en Pieter aan de organisatie. Door dat zij zelf fanatiek fietser is kan ze je prima informeren over je aankoop."

Frank

Verkoopmedewerker

"Onze vaste man in de winkel. Altijd enthousiast en gek op fietsen. Wie door Frank geholpen wordt, verlaat met een tevreden lach op het gezicht de winkel weer!"

Miranda

Verkoopmedewerkster

"Eén van onze enthousiaste en behulpzame dames in de winkel. Ze is veel achter de balie te vinden voor alle inkomende reparaties en helpt daarnaast ook bij aankopen van accessoires en fietsen."

Charlotte

Verkoopmedewerkster

"Charlotte is ons vrolijke gezicht bij de receptie. Ze staat voor je klaar bij reparatie aannames en afgiften, maar verzorgt ook alle binnenkomende bestellingen."

Jeroen

Fietstechnicus 

"Kom je voor een racefiets of ATB? Dan kom je voor Jeroen! Een fanatieke fietser en gek van materiaal. Zit je met een probleem? Jeroen weet het antwoord."

Douwe

Fietstechnicus 

"Onze nieuwe kracht in de werkplaats. Technisch goed onderlegd (in zijn vrije tijd heeft hij een prachtige oldtimer gerestaureerd) en je raadt het al... Gek op fietsen!"

Koos

Fietstechnicus

"Bij ons in dienst gekomen via een omscholingstraject en sindsdien een aanwinst in de winkel met zijn technische achtergrond en goede waarde in de werkplaats."

Mouffac

Fietstechnicus 

"Al ruim 10 vertrouwde jaren werkzaam bij ons als vaste monteur in de werkplaats. Daar staat hij klaar voor de kleinere klussen en gebruikte fietsen."

Berend

Fietstechnicus 

"Berend is onze andere race en ATB monteur. Hij houdt van fietsen en schaatst op hoog niveau. Ook Berend weet alles en nog wat van fietsen en materiaal!"

René

Fietstechnicus

"René is al jaren een bekend gezicht in onze werkplaats. Voor hem is geen uitdaging te gek! Kom met een willekeurige klus en René lost het op."

Eric

Fietstechnicus

"Nog een topper van vaste steun in de werkplaats is Eric: de meeste nieuwe fietsen gaan door zijn handen. Heb je een speciale wens voor je e-bike? Dan ben je bij Eric aan het goede adres."

Jits en Martijn

Zaterdag- en vakantiehulpen

"Op de drukke dagen en perioden staan Jits en Martijn ons bij."

Bep

Huishoudelijk verzorgster

"Stap op je gemak binnen in onze schone winkel en werkplaats dankzij Bep."