Bike Totaal Nan Racefietsen en mountainbikes

Bike Totaal Nan

 
Klik hier voor alle openingstijden
Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop!

Racefietsen, mountainbikes & ATB's | Kom langs en optimaliseer jouw avontuur!

Een specialisatie binnen ons bedrijf zijn de race en ATB fietsen. Met volle passie voor de sport staan Jeroen en Berend paraat voor onze sportieve klanten. Met de merken Cube en Ridley bieden wij een ruime keuze fietsen aan voor zowel de beginnende fietser als de meer ervaren rijder.

Goed om te weten: iedere fiets kan geheel op maat worden afgesteld, dankzij het Cyclefit meetsysteem. Ook de bijbehorende fietsaccessoires en fietskleding is bij ons te vinden. We helpen je graag op weg.

De keuze is reuze... Maak de beste keuze vóór je aankoop

Racefietsen en ATB's zijn er in alle soorten en maten. Het is dan ook altijd verstandig je goed te oriënteren voor je een aankoop doet. Wat voor type rijder ben je? Van welk materiaal moet het frame gemaakt zijn en welke onderdelengroep past het best bij jouw gebruik? Allemaal vragen die je tegenkomt bij jouw zoektocht naar een fiets. Maar geen zorgen: ook voor het bepalen van de juiste maat, (na)zorg van je fiets en andere fiets-gerelateerde vragen ben je bij ons op het juiste adres!

Kom eens langs in onze winkel, waar een team vol enthousiaste specialisten klaar staan voor het beste advies. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt vóór de aankoop.