Stem op Bike Totaal en win!

Bike Totaal doet opnieuw mee met de Beste Winkelketen verkiezing. Vorig jaar zijn we voor de 10e keer uitgeroepen tot Beste Fietsenwinkel van het jaar. En dat is niet alles, want vorig jaar zijn wij ook voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot de Beste Winkelketen van Nederland. Zijn wij nog steeds jouw favoriet? Stem dan op Bike Totaal voor Beste Winkelketen én Beste Webshop en maak kans op mooie prijzen. 

Maak kans op mooie prijzen

Breng je stem uit en win! Zo maak je 10x kans op een cadeaubon van €150, 5x kans op een cadeaubon van €100 en 5x kans op een cadeaubon van €75 bij een Nederlandse retailer naar keuze! Dat is pas mooi meegenomen. Stem en wie weet ben jij straks één van de gelukkige winnaars. 

Naast deze mooie prijzen is de organisatie dit jaar opnieuw aangesloten bij Trees for All. Zij planten bomen en herstellen bestaande bossen in Nederland en buitenland. Voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. Hoe meer stemmen we samen verzamelen, des te meer bomen er geplant worden. Stem en draag ook bij.