Fiets door de heuvels in en rond Nijmegen

Nijmegen is een van de oudste steden van Nederland, met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd. Tijdens het fietsen kun je historische bezienswaardigheden verkennen, zoals de ruïnes van het oude Romeinse fort en de sfeervolle binnenstad met zijn historische gebouwen en gezellige pleinen. Net als veel andere Nederlandse steden is Nijmegen goed uitgerust voor fietsers, met een uitgebreid netwerk van fietspaden en -routes die de stad met omliggende gebieden verbinden. Dit maakt het gemakkelijk en veilig om de omgeving per fiets te verkennen.

Nijmegen ligt aan de rivier de Waal en wordt omgeven door heuvels, bossen en pittoreske dorpjes. Je benen worden in en rond Nijmegen wel op de proef gesteld door de pittige heuvels. Wordt dat te zwaar, dan kan een e-bike een goede oplossing zijn om een van die prachtige routes te gaan maken.

Fietsreparatie en onderhoud in Nijmegen

Heeft jouw fiets onderhoud nodig of is er iets kapot? In Nijmegen kan je bij op twee plaatsen terecht bij Bike Totaal. Neem contact op met de winkel van jouw keuze en maak een afspraak in de werkplaats.

Fietsen is een geweldige manier om van Nijmegen en de prachtige omgeving te genieten. Wil je je fiets nog even laten nakijken? Maak dan een afspraak met één van de onderstaande fietsenwinkels in Nijmegen. 

Bike Totaal Thoonen

Dennenstraat 69

6543 JP Nijmegen

024 377 00 06

Bike Totaal Benschop Nijmegen

Geert Grooteplein 22

6525 GA Nijmegen

024 36 90 09