Bike Totaal van Oord E-bikes

Bike Totaal van Oord

 
Bike Totaal van Oord is een familiebedrijf en is opgestart in 1983. Door de jaren heen is er veel veranderd op fietsgebied, maar hierin hebben we als bedrijf altijd geïnvesteerd zodat we de klant uiteindelijk altijd de nieuwste ontwikkelingen kunnen laten zien. Hopelijk tot snel!

E-bikes

Altijd de wind in de rug, zo voelt een elektrische fiets. De elektrische fiets word ook wel de E-bike genoemd en is op dit moment erg populair. Voor zowel recreatieve fietser als woon-werk fietser is de elektrische fiets een uitkomst. Bovendien draagt het bij aan je gezondheid en het is beter voor het milieu. Een ander voordeel is je hebt geen parkeerprobleem meer.

Wij bieden je  uiteenlopende modellen in diverse prijsklassen. Door de jarenlange ervaring die we hebben met de elektrische fiets ben je dan ook verzekerd van onbezorgd fietsplezier. Wij beschikken over een uitgebreide hoeveelheid actuele testfietsen van diverse merken, met voor-, midden- en achteraandrijving. Proefrijden is mogelijk op afspraak.

Verder zijn er ook verschillende Lease mogelijkheden. Voor meer info neem vrijblijvend contact met ons op en wij sturen je de info per mail.