Bike Totaal Schulting

Adresgegevens

Markerkant 10 01 1316 AA ALMERE
Plan je route

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten
In verband met drukte en tekort aan monteurs in de werkplaats zijn wij genoodzaakt om tijdelijk alleen onze eigen geleverde fietsen te onderhouden/repareren. Wij vragen hiervoor uw begrip en wij hopen snel weer plaats te hebben voor nieuwe klanten.
Services:
Fietsverzekering
Fietsreparatie
Leenfiets
Fiets inruilen
Service & Onderhoudspakket
Fietslease
Toon meer services

Van Raam - fabrikant van aangepaste fietsen

Bij Van Raam geloven ze dat als mensen langer mobiel en zelfstandig zijn, ze zich gelukkiger voelen. Het motto is dan ook: iedereen kan (zelfstandig) fietsen!

Daarom bieden ze  duurzame en eigentijdse mobiliteit aan mensen met een beperking en aan mensen die niet op een reguliere tweewielfiets kunnen fietsen. Met een Van Raam fiets ervaar je zelfstandigheid en vrijheid.

Van Raam is fabrikant van aangepaste fietsen en is gespecialiseerd in het fabriceren van driewielfietsen, de scootmobielfiets, lage instapfietsen, de loophulp, duofietsen, tandems, rolstoelfietsen en transportfietsen. 

Ophaalservice en thuisbezorging van speciale fietsen

Ook na het kiezen van je speciale fiets staan we je graag bij. Neem je jouw fiets direct mee of laat je hem liever bij jou thuisbezorgen? Als er iets vervangen of gerepareerd moet worden, kun je zelfs gebruik maken van onze ophaalservice. Vraag dus vooral naar de mogelijkheden!

Goed om te weten:
  • De thuisbezorging van je nieuwe fiets is gratis binnen de regio. Buiten de regio worden er kosten in rekening gebracht.  
  • Onze haal- en brengservice bij calamiteiten is binnen een straal van 15 kilometer ook gratis. Als de afstand groter is, zijn er kosten aan verbonden.

Neem voor contact op met Bike Totaal Schulting voor de mogelijkheden!