Bike Totaal Paul Willemsen Geschiedenis

Bike Totaal Paul Willemsen

 
Klik hier voor alle openingstijden
Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop!

Geschiedenis

Al bijna drie decennia prijkt de naam 'Bike Totaal Paul Willemsen' als een vertrouwd baken aan de Woudseweg 6 in Den Hoorn. Wat ooit begon als een bescheiden eenmanszaak met de overname van Dalsem, is nu uitgegroeid tot een indrukwekkend pand met een team van 12 toegewijde professionals, dat klanten uit de gehele omgeving bedient.

In 1996 zette Paul Willemsen de eerste stappen naar zijn ondernemersdroom door zijn eigen zaak te starten in Den Hoorn. In de beginjaren stond hij dag en nacht klaar om fietsliefhebbers te ondersteunen, en met succes.

Met de groei van Bike Totaal Paul Willemsen groeide niet alleen het pand, maar ook het team. Jaren verstreken, en er ontstond een hecht team in een bloeiende winkel. Toch bleef er altijd de droom van iets groots in de achterhoofden van het team.

Die droom werd werkelijkheid in 2022, toen de verbouwing van de winkel van start ging. Voor Paul betekende dit de vervulling van een langgekoesterde wens. Een imposante winkel, gehuld in strak en sierlijk blauw, met daaraan gekoppeld een ruime werkplaats waar de monteurs alle ruimte hebben om hun vakmanschap te tonen. Dit is het levenswerk van Paul en zijn toegewijde team, waar ze elke dag met trots naar kijken.

Bike Totaal Paul Willemsen is niet zomaar een fietsenwinkel; het is een verhaal van passie, doorzettingsvermogen en de vervulling van een ondernemersdroom die is uitgegroeid tot een trotse realiteit.