Bike Totaal Loosdrecht

 
Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop!

Een kijkje in de werkplaats...

In de 400 m2 grote ruimte vol fietsen, onderdelen, accessoires, fietskleding en natuurlijk de welbezochte koffiehoek, staat het gastvrije team van Bike Totaal Loosdrecht voor je klaar! Omdat de fietswinkel en de werkplaats soepel in elkaar overlopen, kun je je fiets zelfs zien hangen tijdens de reparatie of onderhoudsbeurt.

Services als reparatie, onderhoud en controles komen hier dagelijks aan bod. Ben je benieuwd naar de werkplaats en de klussen die het ervaren team fietstechnici hier uitvoert? Fiets dan eens gezellig naar de winkel en kom binnen - de koffie staat al klaar!

Terug in de tijd...

Vóór 2020 zagen dingen er anders uit voor Bike Totaal Loosdrecht. Op de grote passie voor fietsen na was alles nog in de maak. Dus hoe is het allemaal begonnen?

Bijna 25 jaar geleden startte de fietsenwinkel met een klein stukje achter een kroeg, waarna ze later ook de kroeg tot beschikking kregen. Daar konden ze wel wat mee, namelijk uitbouwen en uitbreiden tot wel 185 m2! Een werkplaats ontstond en kreeg zijn eigen plekje in een nieuw bijgebouw. Klanten konden nog beter terecht bij de fietswinkel met hun vragen, wensen en onderhouds- of reparatiebeurten.

Na wel twee uitbreidingen van het pand en 20 jaar later, deed er zich een mooie mogelijkheid op: een nieuw winkelpand zo'n 200 meter verderop met een gunstigere ligging. Deze kans lieten ze niet aan hen voorbij schieten en al snel kreeg Bike Totaal Loosdrecht een nieuw ingerichte, overzichtelijke en gezellige plek.

Hedendaags is team Bike Totaal Loosdrecht nog steeds blij met de mooie fietsenwinkel, het overzicht en de binding. Ook de klanten zijn op hun plek met de inrichting, structuur, de koffie- en theehoek en de gastvrijheid van het team. En een kijkje achter schermen nemen? Dat kan zo! De werkplaats loopt in de winkel over staat open om bekeken te worden. Zo krijg je het hele proces mee en is het team er altijd voor jou als klant.

Jaartallen

  • 2000 - 2019: Oprichting fietsenwinkel in Loosdrecht, uitbreiding en vestiging werkplaats


  • 2020: verhuizing naar het nieuwe pand, groei naar 400 m2