Bike Totaal Bleumink Brummen

 
Profile Bleumink 'de Fietsspecialist' Brummen gaat verder als Bike Totaal Bleumink Brummen. Een nieuwe naam, maar met de vertrouwde service die je van ons gewend bent. Kom je snel eens kijken?

De leukste fietsroutes in de buurt van Brummen

Huur een fiets bij Bike Totaal Bleumink en maakt de mooiste tochten door de achterhoek en ijsselstreek. of fiets lekker in onze dorpen Brummen, Vorden en Eibergen en geniet van de vele leuke horeca.

Fietsen door natuur en dorpen

Benieuwd naar de vele kastelen, monumenten en buitenplaatsen in de buurt van  Brummen? Dan is de fietsroute Klassiek Brummen een aanrader. Je ziet onder andere historische buitenplaats Spaensweerd, Kasteel Engelenburg en Huis Voorstonden. De fietsroute Papier-Hier voert je langs het erfgoed van de papierindustrie in Eerbeek en omgeving.

Of je nu wilt genieten van bos en heide, je vergapen aan de prachtige landhuizen in de IJsselvallei of meer ontdekken van de geschiedenis: het kan allemaal. Vanuit Eerbeek fiets je zó de Veluwe op, waar je eenvoudig de fietsknooppunten volgt. Vanuit Brummen fiets je door het prachtige landschap van de IJsselvallei.