Bike Totaal Bleumink Brummen

 
Profile Bleumink 'de Fietsspecialist' Brummen gaat verder als Bike Totaal Bleumink Brummen. Een nieuwe naam, maar met de vertrouwde service die je van ons gewend bent. Kom je snel eens kijken?
Bleumink Fietslease

Over Bike Totaal Bleumink:

Met trots presenteren wij Bike Totaal Bleumink, een autoriteit op het gebied van fietsen. Met onze drie winkels verspreid over Vorden, Eibergen en Brummen, bieden wij niet alleen landelijke ondersteuning, maar zijn we ook trots op ons netwerk van 170 formulewinkels binnen Bike Totaal. Als de grootste fietsverkoper van Nederland, bekroond met de prestigieuze titel "Beste Retailketen van Nederland" in zowel 2022 als 2023, streven wij ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Waarom Bike Totaal Bleumink Lease?

Wij begrijpen de unieke behoeften van het MKB en streven ernaar om een betrouwbare partner te zijn voor zowel werkgevers als werknemers. Met ons lokale en vertrouwde aanspreekpunt, gecombineerd met een digitaal geoptimaliseerd leaseplatform, zijn wij in staat om maximale ondersteuning te bieden met minimale inspanning. Onze toewijding aan uitmuntendheid in fietslease wordt onderstreept door onze scherpe prijsstelling en onze focus op klanttevredenheid. Kies voor Bike Totaal Bleumink Lease en ontdek het verschil dat wij kunnen maken voor uw organisatie.

Duurzaamheid:

In een tijd waarin duurzaamheid een steeds belangrijker thema wordt, heeft de elektrische fiets zich bewezen als een uitstekend alternatief voor de auto. Niet alleen draagt het bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot, maar het heeft ook een veel lager energieverbruik dan een elektrische auto. Met elk pedaal dat wordt ingetrapt, wordt niet alleen de mobiliteit vergroot, maar ook een stap gezet naar een groenere toekomst.

Goed Werkgeverschap:

Het aanbieden van een fiets van de zaak getuigt van goed werkgeverschap en wordt beschouwd als een van de meest gewaardeerde arbeidsvoorwaarden. Door deze faciliteit kosteloos aan te bieden, toont een werkgever niet alleen betrokkenheid bij het welzijn van zijn werknemers, maar ook een visie op duurzame mobiliteit. Onderzoeken tonen aan dat 83% van de werkgevers erkent dat het behouden van personeel van cruciaal belang is voor de toekomstige groei en stabiliteit van hun bedrijf.

Gezondheid en Welzijn van Werknemers:

De voordelen van fietsen reiken verder dan alleen de reductie van CO2-uitstoot. Onderzoek van TNO heeft aangetoond dat werknemers die regelmatig fietsen naar het werk, een lager ziekteverzuim hebben dan hun niet-fietsende collega's. Hoe vaker en hoe verder de afstand die wordt afgelegd, des te lager het ziekteverzuim. Het stimuleren van fietsen naar het werk kan dus niet alleen bijdragen aan een gezondere levensstijl, maar ook aan een gezondere werkomgeving.

Kostenbesparing:

Naast de ecologische voordelen, leidt het stimuleren van fietsen naar het werk ook tot aanzienlijke kostenbesparingen voor zowel werkgevers als werknemers. Niet alleen worden de kosten voor benzine en elektriciteit verminderd, maar ook de behoefte aan parkeerplekken neemt af, wat resulteert in verdere besparingen op het gebied van infrastructuurkosten.

Meer weten? Klik op de button

Meer weten wat fietslease voor voordelen heeft? klik dan op onderstaande button en kom te weten wat het het voor jou als werkgever of werknemer met zich meebrengt.