Bike Totaal Albert van der Kolk Over ons

Bike Totaal Albert van der Kolk

 
Profile Albert van der Kolk 'de Fietsspecialist' gaat verder als Bike Totaal van der Kolk. Een nieuwe naam, maar met de vertrouwde service die je van ons gewend bent. Kom je snel eens kijken? Ook voor fietsverhuur kun je bij ons terecht. Klik daarvoor op het tabblad 'fietsverhuur Petten'

Wij houden van ons vak.

In 2011 hebben wij Evers Tweewielers overgenomen, waar Albert 15 jaar met plezier heeft gewerkt. Bike Totaal Albert van der Kolk is gevestigd in Badhoevedorp aan de Akerdijk. In onze ruime fietsenwinkel zijn alle bekende fietsmerken te koop zoals: Sparta, Gazelle, Dutch ID, Loekie, Cortina, Batavus en Giant.
Natuurlijk hebben wij een ruim aanbod onderdelen en accessoires. Zoals fietstassen, manden, kratten, kinderzitjes, en nog veel meer.

Onze werkplaats is uitgerust om al onze merken perfect te onderhouden en herstellen. Maak gebruik van onze Quick service voor kleine reparaties of van onze uitleenfietsen. Zo houden wij je altijd mobiel. Wij werken enkel met goed geschoold personeel en zijn een gecertificeerd leerbedrijf voor praktijk scholing. In onze werkplaatsen voeren wij allerlei reparaties uit. Wij zijn voorzien van vakgericht gereedschap zodat wij klaarstaan voor al jouw fietsreparaties. Wanneer wij een fiets niet direct kunnen repareren krijg je van ons gratis een leenfiets mee.

Dat is service van Bike Totaal Albert van der Kolk!