Filters

Koga Pace B05

De Koga Pace B05 elektrische fietsen bieden een perfecte combinatie van stijl, prestaties en comfort. Deze geavanceerde e-bikes zijn ontworpen om aan de behoeften van veeleisende fietsers te voldoen en leveren uitstekende prestaties op de weg. De Koga Pace B05-serie is uitgerust met hoogwaardige componenten en beschikt over een krachtige motor, een duurzame accu en een indrukwekkende actieradius.

Alle Koga Pace B05 fietsen worden geleverd met het Bike Totaal Fietspaspoort voor optimale service en onderhoud. Bij aankoop van een Koga pace fiets krijg je gratis het 5 jaar garantiepakket.

1 product
Bosch Performance Line middenmotor, 65 nm11 versnellingenActieradius van 120 km
 4.299,00-

De betrouwbare techniek van de Koga Pace B05

Een van de meest opvallende kenmerken van de Koga Pace B05 is de motor. Deze fietsen zijn uitgerust met een krachtige en betrouwbare motor die zorgt voor een soepele en responsieve ondersteuning tijdens het fietsen. De motor van de Koga Pace B05 biedt voldoende vermogen om heuvels te beklimmen en tegenwind te trotseren, waardoor fietsen een plezierige ervaring wordt, zelfs op uitdagende routes.

De accu van de Koga Pace B05 is ontworpen voor optimale prestaties en duurzaamheid. Met een hoge energiedichtheid biedt de accu voldoende vermogen om lange afstanden af te leggen. De accu is ook eenvoudig op te laden, zodat je snel weer de weg op kunt. Of je nu lange fietstochten maakt of dagelijks naar het werk pendelt, de Koga Pace B05 heeft een accu die betrouwbaar en efficiënt is.

Verre tochten met de Koga Pace B05

Wat betreft de actieradius biedt de Koga Pace B05 een indrukwekkend bereik. Dankzij de efficiënte motor en de krachtige accu kun je met deze fietsen langere afstanden afleggen zonder je zorgen te maken over het opladen. De precieze actieradius kan variëren, afhankelijk van factoren zoals het terrein, de gewenste ondersteuningsmodus en de totale belasting van de fiets. Over het algemeen kun je met de Koga Pace B05 rekenen op een actieradius van ongeveer 60 tot 125 kilometer, afhankelijk van de omstandigheden.

Kortom, de Koga Pace B05 elektrische fietsen zijn een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar betrouwbaarheid, prestaties en comfort. Met hun krachtige motor, duurzame accu en indrukwekkende actieradius bieden deze fietsen alles wat je nodig hebt voor plezierige en moeiteloze ritten, zowel in de stad als daarbuiten.

Bij de aankoop van een elektrische fiets komt veel kijken. We snappen als je met een aantal vragen zit. Daarom helpen we je graag op weg. Weten waar je allemaal op kunt letten bij je aankoop? Bekijk de e-bike aankoopgids of laat je adviseren in de winkel.

Koga Pace B05 proefrijden bij Bike Totaal

Je nieuwe Koga Pace B05 eerst uitproberen? Dat kan! Kies hierboven uit één van de modellen en plan je proefrit bij jouw Bike Totaal winkel. De specialist zal je adviseren over de juiste maat en het ideale model gebaseerd op jouw wensen en behoeften. Met meer dan 140 winkels zit er altijd wel één bij jou in de buurt! Al overtuigd? Bestel je Koga Pace B05 eenvoudig online. Haal je nieuwe aanwinst op in de winkel of laat 'm gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk.