Filters

Koga Pace

De Koga Pace is een E-bike met een mooi, strak aluminium frame. Deze prachtige elektrische fiets wordt aangedreven door een sterke Bosch Performance middenmotor. De motoren van Bosch staan bekend als zeer betrouwbaar en onderhoudsarm. De E-bike is verkrijgbaar met zowel een riemaandrijving als een ketting.  Het bijgeleverde Kiox display is niet alleen zeer makkelijk te gebruiken, deze is ook te linken met je smartphone. Wanneer het Kiox display gelinkt is kan deze gebruikt worden als navigatie.

5 producten
Bosch Performance Line middenmotor, 65 nm | 11 versnellingen | Actieradius van 120 km
 4.299,00-

Koga Pace B10 dames

 5.599,00-
Middenmotor 85Nm, Bosch BES3 Performance Line CX | Traploze versnelling | Actieradius van ca. 240 km
 5.599,00-
Bosch Performance CX middenmotor, 85 Nm | Traploze Enviolo versnelling | Actieradius van 160 km
 5.199,00-

Koga Pace B10 Heren

 5.599,00-
Middenmotor: Performance Line CX, 85 Nm | Traploze versnelling | Actieradius: 240 Km
 5.599,00-
Bosch Performance CX middenmotor, 85 Nm | Traploze Enviolo versnelling | Actieradius van 160 km
 4.799,00-

Comfortabel en sportief op de Koga Pace

Bij de Koga Pace staat sportiviteit voorop. De Koga Pace staat voor een serie fraaie en sportieve Koga e-bikes. Hoe sportief je deze elektrische fiets wil inzetten kun je zelf bepalen. Ze zijn allemaal geschikt voor zowel dagelijks gebruik als voor een lange fietstocht. Wil je je Koga Pace in plaats van je auto gebruiken voor woon-werkverkeer? Dan ga je misschien voor de Pace B20 speed pedelec. Maak je graag sportieve tochten door de Limburgse heuvels? Dan kan de Pace B05 met derailleur voor jou een betere oplossing zijn.

Met 2 accu's kom je nog verder op de Koga Pace

Bij de Koga Pace met Powertube is de accu heel strak weggewerkt in de onderbuis van het frame. Dit maakt de e-bike niet alleen strakker, maar geeft ook de mogelijkheid om de fiets uit te breiden met een extra accu. Hiervoor is de fiets voorzien van een zogenaamde MRS-rail. De rail geeft de mogelijkheid om heel eenvoudig de extra accu te monteren voor een grotere actieradius. Dan kun je dus dubbel zo ver fietsen voordat je weer op zoek moet naar een oplaadpunt. En met deze prachtige en sportieve elektrische fiets wil je eigenlijk ook maar één ding: nog verder toeren.

Bosch-motor: krachtig en betrouwbaar

Iedere Koga Pace ondersteunt je fietstocht met een betrouwbare en krachtige Bosch middenmotor. De Koga Pace B05 en Koga Pace B10 zijn voorzien van de Bosch Performance CX middenmotor met een kracht van 65 Nm. Bij het stoplicht ben je hiermee altijd als eerste weg. Maar ook flinke heuvels en tegenwind in de polder bedwing je met deze Koga's moeiteloos.

De Pace B20 speed pedelec is uitgevoerd met een nog zwaardere motor. De Bosch Performance Line Speed middenmotor geeft je een krachtige ondersteuning tot 45 km/h.

Kabels door het frame

Het frame is natuurlijk vooral gemaakt om op een betrouwbare manier alle andere onderdelen aan vast te maken. Maar het frame van de Koga Pace is ook een verstopplaats. Zo lopen de kabels en snoeren van de versnelling, remmen en verlichting zo veel mogelijk door het frame. Dit is mooier om te zien, maar zorgt er ook voor dat ze veel minder kwetsbaar zijn. En voor een e-bike waarop je elke keer weer verder wil is dat ook heel aantrekkelijk!

Helm op op de Koga Pace B20

De Koga B20 speed pedelec ondersteunt je tot een snelheid van 45 km/h. In de stad moet je met deze snelheid op de rijbaan rijden. Een speciale helm is op een speed pedelec dan ook verplicht. Zoek je naar een veilige helm voor op je Koga Pace B20? Kijk dan in ons assortiment helmen welke hiervoor geschikt zijn.

Tweede slot voor je Koga

Je elektrische fiets moet je altijd goed beveiligen tegen diefstal. Voorkomen is immers altijd beter. Bij een Koga is dit nog belangrijker, omdat deze fraaie e-bikes heel gewild zijn bij het dievengilde. In onze blog staan de belangrijkste tips om diefstal te voorkomen. Nog geen extra fietsslot? Kijk dan snel in ons assortiment sloten

Maar ondanks alle voorzorgsmaatregelen kan je fiets nog steeds gestolen worden. Het is dus van belang om je fiets te verzekeren. Hiervoor heeft verzekeraar ENRA verschillende mogelijkheden.