Koga Pace B10

De Koga Pace is een E-bike met een mooi, strak aluminium frame. Deze prachtige elektrische fiets wordt aangedreven door een sterke Bosch Performance middenmotor. De motoren van Bosch staan bekend als zeer betrouwbaar en onderhoudsarm. De B10 versie van de Koga Pace is uitgerust met een riemaandrijving, deze nieuwere manier van aandrijving is zeer onderhoudsarm.  Het bijgeleverde Kiox display is niet alleen zeer makkelijk te gebruiken, deze is ook te linken met je smartphone. Wanneer het Kiox display gelinkt is kan deze gebruikt worden als navigatie.
Lees meer
4 van 4 resultaten
Sorteren op

Beste uit de test: Koga Pace B10

Deze e-bike was in de AD Fietstest van 2021 Beste Koop in de categorie high-end e-bikes. En daarmee was het nog niet klaar. In 2022 won diezelfde elegante fiets de iF Design Award. De Koga Pace B10 is daarmee een klasse apart binnen de high-end elektrische fietsen. Maar waar het voor jou natuurlijk om gaat is, dat deze strakke e-bike een sportieve zit heeft en voorzien is van heel veel details die jouw fietsrit nog fijner maken.

'Oneindig’ fietsen op de Pace B10

Zo voelt het op deze e-bike in ieder geval. De Koga Pace B10 is uitgerust met een accu van 750 Wh. In de energiezuinige ECO-modus kun je hier tot 240 kilometer mee fietsen. Grote kans dat je tegen die tijd allang weer bij een laadpaal bent aanbeland. Zo lijkt het alsof je op deze e-bike oneindig kunt blijven doorfietsen.

Nooit meer je ketting smeren

De Koga Pace B10 ondersteunt je fietstochten met een heel krachtige en betrouwbare Bosch Performance CX middenmotor met een koppel (kracht) van maar liefst 85 Nm. De motor brengt deze kracht via een onderhoudsarme Gates aandrijfriem over naar de traploze versnellingsnaaf. Een aandrijfriem heeft een aantal voordelen ten opzichte van een ketting. Een riem gaat tot 3x zo lang mee en hoeft niet gesmeerd te worden. Dus je krijgt ook geen smeer meer aan je broek als deze een beetje te wijde pijpen heeft.

De heerlijke rij-ervaring is compleet met de traploze Enviolo versnellingsnaaf. Op het uitgebreide Kiox display stel je in hoe zwaar je wil trappen en de computer stelt de motor en de traploze versnellingsnaaf optimaal voor je af.

Connect met de Pace B10

Op de eBike Flow-app kun je alle prestaties aflezen en je aandrijfsysteem optimaal aanpassen aan je fietswensen. De accu, het display, de drive-unit en de bedieningseenheid zijn allemaal verbonden aan de de eBike Flow-app. Alle gegevens van je motorsysteem komen bij elkaar in het Bosch Smart System. Alle onderdelen zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd en in de app kun je je rij-ervaring helemaal naar eigen behoefte instellen.

5 jaar zorgeloos rijden

Bij iedere Koga Pace B10 krijg je de Profile Servicepas. Met de extra's die we hierop bieden houden we je e-bike topfit. Door je tijdig uit te nodigen voor de servicebeurten voorkomen we onnodige slijtage en zorgen we ervoor dat je probleemloos kunt blijven fietsen. Niet voor niets beoordelen onze klanten de servicebeurten gemiddeld met een 9!

Voor je e-bike kun je kiezen voor een 5 jaar garantiepakket. Zo weet je vooraf dat je je de komende jaren geen zorgen hoeft te maken over de elektrische onderdelen van je fiets. Stel dat de motor of accu binnen 5 jaar kapot gaat, dan wordt deze gerepareerd of krijg je een nieuwe (als je aan de garantievoorwaarden voldoet natuurlijk). En dat scheelt toch heel veel. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden bij de winkel  bij jou in de buurt.

Wel of geen helm?

Op een elektrische fiets is een helm (nog) niet verplicht. Toch is het voor de veiligheid wel aan te raden. Zeker met de Pace B10. Met de krachtige motor trek je snel op en met het comfort van de Pace B10 wil je steeds verder fietsen. Wil je een veilige en mooie fietshelm uitzoeken? Bekijk ons assortiment helmen.