Filters

Koga elektrische herenfietsen

Koga staat bekend als een gerenommeerd fietsenmerk dat hoogwaardige en betrouwbare fietsen produceert. Een van de opvallende categorieën in hun assortiment is de elektrische herenfietsen. Deze fietsen combineren het beste van twee werelden: de klassieke uitstraling van een herenfiets met de moderne technologie en het gemak van elektrische ondersteuning.

Bij een Koga herenfiets krijg je het Bike Totaal Fietspaspoort voor service en onderhoud bij jou in de buurt. Bovendien krijg je 5 jaar garantie op je nieuwe elektrische fiets. Dat is jarenlang onbezorgd fietsen!

9 producten

Koga Vectro S30 Heren

 4.699,00-
grey high gloss
Shimano Steps EP6 motor, 55Nm | 11 Versnellingen | Actieradius van 160 tot 175 km
 4.699,00-

Koga Vectro S20 Heren

 4.399,00-
basalt grey high gloss
Shimano Steps EP600 middenmotor, 85Nm | 11 versnellingen | Actieradius van 160 tot 175 km
 4.399,00-
black
Bosch Active Plus middenmotor, 50 Nm | 8 Versnellingen | Actieradius van 80 tot 160 km
 2.999,00-
grey matt
Bosch Performance CX middenmotor, 85 Nm | Traploze Enviolo versnelling | Actieradius van 160 km
 5.199,00-

Koga Vectro S10 Heren

 4.299,00-
clay grey high gloss
Shimano EP600 middenmotor, 85 Nm | 11 versnellingen | Actieradius van 160 tot 175 km
 4.299,00-

Koga Pace B10 Heren

 5.599,00-
panther black/Sienna red/high gloss
Middenmotor: Performance Line CX, 85 Nm | Traploze versnelling | Actieradius: 240 Km
 5.599,00-
black
Bosch Active Line Plus middenmotor, 50 Nm | 8 versnellingen | Actieradius van 80 tot 160 km
 2.999,00-
off black matt
Bosch Active Line Plus middenmotor, 50 Nm | 8 versnellingen | Actieradius van 80 tot 160 km
 3.249,00-
graphite
11 Versnellingen | Bosch Performance CX middenmotor, 85Nm | Actieradius van 180 km
 5.599,00-

De perfecte elektrische ondersteuning

De elektrische fietsen van Koga zijn ontworpen met oog voor detail, comfort en prestaties. Ze bieden een soepele en krachtige elektrische ondersteuning, waardoor het fietsen aangenamer wordt, vooral bij langere afstanden en heuvelachtig terrein. De elektrische aandrijving is geïntegreerd in het frame, wat zorgt voor een gestroomlijnd uiterlijk en een optimale gewichtsverdeling.

Wat betreft de technische specificaties biedt Koga verschillende modellen met verschillende configuraties om aan de uiteenlopende behoeften van fietsers te voldoen. De elektrische systemen die ze gebruiken, maken gebruik van geavanceerde technologieën, zoals krachtige batterijen en efficiënte motoren. Dit zorgt voor een goede actieradius en voldoende vermogen om met gemak steile hellingen te beklimmen.

Alles voor de ideale rijervaring

Naast de technische aspecten hecht Koga ook veel waarde aan het comfort van de fietser. De herenfietsen zijn uitgerust met hoogwaardige componenten, zoals comfortabele zadels, ergonomische handgrepen en geveerde voorvorken. Deze eigenschappen zorgen voor een comfortabele rijervaring, zelfs op ruwere ondergronden.

Koga denkt aan de toekomst

Bovendien hecht Koga veel waarde aan duurzaamheid en kwaliteit. Ze gebruiken hoogwaardige materialen en voeren uitgebreide kwaliteitscontroles uit om ervoor te zorgen dat hun fietsen lang meegaan. Dit maakt de elektrische herenfietsen van Koga tot een investering op lange termijn, waar je jarenlang plezier van kunt hebben.

Koga heeft voor iedereen een optie

De elektrische herenfietsen van Koga zijn een uitstekende keuze voor mannen die op zoek zijn naar een betrouwbare, comfortabele en hoogwaardige fiets met elektrische ondersteuning. Of je nu wilt genieten van ontspannen fietstochten in de natuur of dagelijks wilt pendelen, Koga biedt een breed scala aan modellen die aan verschillende behoeften voldoen. Met een Koga-fiets kun je met vertrouwen en gemak de weg op gaan.

Bike Totaal heeft verschillende elektrische herenfietsen van Koga in het assortiment, waaronder:

Waar op letten?

Bij de aankoop van een elektrische fiets komt veel kijken. We snappen als je met een aantal vragen zit. Daarom helpen we je graag op weg. Weten waar je allemaal op kunt letten bij je aankoop? Bekijk de e-bike aankoopgids of laat je adviseren in de winkel.

Test een Koga elektrische herenfiets bij Bike Totaal

Enthousiast geworden over de Koga elektrische herenfietsen? Kom langs jouw Bike Totaal winkel voor een gratis én vrijblijvende proefrit. Test een dames e-bike uit en ervaar zelf de ongekende rijervaring van een Koga. De specialist beantwoordt al je vragen en adviseert je welke e-bike het beste bij jou past. Al overtuigd? Bestel je nieuwe e-bike eenvoudig online! Haal ‘m gratis op in de winkel bij jou in de buurt, of laat ‘m gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk. Welke optie je ook kiest, we maken je nieuwe aanwinst altijd 100% rijklaar zodat jij gelijk kunt opstappen. En heb je onderhoud nodig? Met meer dan 140 winkels in heel Nederland is service en onderhoud aan jouw fiets nooit te ver weg.